Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forradalmi fogyás-módszer diéta nélkül!

2008.10.31
Mindenki olyan hatékony fogyókúráról álmodozik, ahol nem kerül szembe tiltásokkal. Paul McKenna „Le tudlak fogyasztani!” című könyvében ezt megkísérli megvalósítani, bámulatos eredménnyel!
Paul McKenna forradalmian új módszert dolgozott ki a fogyni vágyók számára. Abból indult ki, hogy a diéták, amelyek bizonyos ételek tilalmán alapulnak, csak még inkább növelik a diétázó vágyát arra, hogy a hizlaló ételeket válassza az egészséges változataik helyett. Éppen ezért az új módszerben nincsenek ehhez hasonló megvonások, csupán 4 alapszabályt kell mindig követned, és a siker garantált!

Tehát a Világ Legegyszerűbb Fogyásmódszere:
1. Akkor egyél, amikor éhes vagy!
2. Azt egyél, amit éppen enni szeretnél, és ne azt, amiről úgy gondolod, hogy kellene!
3. Tudatosan egyél, és élvezz minden falatot!
4. Hagyd abba az evést, amikor úgy érzed, hogy jóllaktál!

Paul McKenna szerint a rossz magatartásmintáknak köszönhető az elhízás. A mániákus diétázás, az érzelmi evés és agyunk rossz „programozása” mind az elhízáshoz vezetnek. Kép Szervezetünk tudja, mikor mire van szükségünk, ezért fontos, hogy figyeljünk jelzéseire! Mielőtt enni kezdenél, mindig igyál meg előtte egy nagy pohár vizet, mert sokszor a szomjúságot érezzük az éhség helyett. Ha utána még mindig éhes vagy, akkor bátran egyél, de csakis addig, amíg jól nem laksz! Alaposan rágj meg minden egyes falatot, ne kapkodd el az étkezéseket!
A módszer azért működik, mert ha nincsenek tiltott élelmiszerek, akkor az emberben előbb-utóbb megszűnik a sóvárgás a hizlaló élelmiszerek után, mint amilyen a pizza, vagy a csokoládé.
A program fontos részét képzi a gondolatok átprogramozása. Ha vékonynak látod és érzed magad, akkor előbb-utóbb azzá is válsz! Márpedig, minél inkább figyeled tested jelzéseit, annál jobban fogod magadat érezni a bőrödben. Ha úgy tekintesz magadra, mint egy vékony emberre, akkor úgy akarsz majd viselkedni, mint a vékony emberek. Energikusabb leszel, szívesebben sportolsz majd, és a megfelelő táplálkozásra is ösztönösen ráhangolódsz.
A módszerhez tartozik egy úgynevezett hangos terápia is, melyet a könyv megvásárlásával Kálid Artúr búgó hangján hallgathatunk végig. A 30 perces relaxációs terápia a gondolataink átprogramozását szolgálja.