Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eláruljuk Fergie szuperszexi lábainak titkát!

2010.10.02

Eláruljuk Fergie szuperszexi lábainak titkát!
Mégis hogyan ôrzi meg lábainak csodás alakját és feszességét a Black Eyed Peas énekesnôje, Fergie? Edzôje Mike Ryan elárulja a 3 leghatékonyabb gyakorlatot!
A 34 éves sztár igazán sportos életet él, nem csoda, hogy alakja majdhogynem tökéletes. Amellett, hogy rendszeresen fut és táncol, erôsítéssel teszi még formásabbá lábait. Trénere most elárulja, milyen gyakorlatokkal érhetsz el gyönyörû és izmos lábakat.
fergie,black eyed peas,szexi láb,titok,tipp,edzés,trükk,mozgás,
1. Guggolás
Állj egyenes háttal, kissé kidüllesztett mellkassal. A lábaidat tartsd némileg nagyobb terpeszben, mint a csípôd szélessége. Hajlítsd be a térdeidet és kezdj leguggolni, mintha csak egy székre akarnál leülni. Ne menj túl mélyre, nehogy megerôltesd a térdeidet! Csinálj három kör, 12 guggolásból álló sorozatot, egy-egy perc szünetet tartva a körök között. Idôvel emelheted a guggolások számát, sôt súlyzokkal is nehezítheted a gyakorlatot.
2. Kitörés
Álló testhelyzetbôl lépj elôre a jobb lábaddal. Hajlítsd be a térded, kissé nehezedj rá a súlyoddal, majd lépj a bal lábaddal is és állj meg. Haladj 10-15 métert így. (Hatékonyabb a gyakorlat, ha nem egyhelyben végzed a kitöréseket.)
3. Lépegetés
Állj szemben a zsámollyal – vagy akár egy lépcsôfokkal - és csinálj gyors lépegetéseket. Kezd a gyakorlatot a jobb lábaddal, majd kövesd a bal lábaddal, úgy, hogy amint felér a bal, a jobb már lépjen is le. Csináld legalább egy percig.
Végezd a gyakorlatokat heti 3-szor!