Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jókedv és a mozgás

2008.11.30
Öt egyszerű gyakorlat háromszor egy héten - és máris alakul az alakod! 

 

 LÁBAK
Az a jó öreg ugrókötél! Kislány korodban imádtad, most viszont ott hever valahol a szekrény mélyén. Nem jó ez így! Az ugrókötél jót tesz a kondinak, a lábaid csodálatosan formásak lesznek. Legjobb, ha a lustálkodással töltött idő után fokozatosan szoktatod hozzá magad a gyakorlathoz. Kezdj 30 ugrással, majd jöhet 60, végül pedig a bűvös 100! Hajrá! 
Kép
POPÓ
Állj négykézláb, a felsőtested egyenes vonalat képezzen. Feszítsd meg a fenékizmaidat. A jobb lábad nyújtsd egyenesen hátra. Tízszer emeld fel. Ezek után következhet a bal láb.

HÁT
Egy izmos, feszes hát kimondottan vonzó tud lenni. Fogd a barátnőd, és játsszatok "sót vegyenek!"-et! Háttal egymásnak karoljatok egymásba. Feszítsétek meg a hasizmokat és felváltva óvatosan emeljétek egymást. Ismétlés 10-szer és már kész is.

KAROK
Ahogy a tesiórán a barátnőid és a leskelődő fiúk előtt sem akarsz leégni, úgy egy bulira felvett ujjatlan póló alól is kikandikál majd a karod. Ki vágyik arra, hogy löttyedt karokkal nyomuljon? Ha nincs otthon kis súlyzód, vegyél két doboz üdítőt. Feszítsd meg a karizmaidat. Felváltva hajlítsd a karodat, miközben kezedben ott fogod az üdítőspalackot. Az ízületek védelme érdekében ne nyújtsd ki teljesen a karokat! Meglátod, szuper izmos leszel.

POCAK
Semmi kedved nézni a kis úszógumikat a hasadon? Hát akkor tegyél valamit ellene! Feküdj a hátadra, lábaidat húzd a hasadhoz és keresztezd. Kezek a tarkón. A felsőtested közelítsd a térdekhez, tartsd meg magad egy ideig, majd ismételd 20-szor.