Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyire függ a partnerétől?

2010.05.30

 MENNYIRE FÜGG PARTNERÉTŐL?
 

Létezik egy olyan szerelmi viselkedés, melyet a pszichológusok   " érzelmi függőségnek"  neveznek, és ami számos szakítás forrása lehet. Ön is ebben a  ' betegségben ' szenved? 

1.  Ön inkább azt szeretné, ha a partnere dönt még olyan apró kérdésekben is, mint hogy mit nézzenek este a tv-ben, vagy hogy mi legyen a vacsora? Önnek mi a véleménye, kapásból rávágja : Ahogy te szeretnéd !

igen
nem

2.  Folyton folyvást úgy érzi, ön jobban szereti kedvesét, mint viszont. Nem létezik elég szerelmi bizonyíték az ön számára, és retteg attól, hogy elhagyják...

igen
nem

3.  Szakítás után úgy viselkedik, mint egy kúszó növény, melyet megfosztottak a karótól? Nem képes egyedül maradni, rögtön keres valakit, aki pótolhatja az előző kedvesét, akire szüksége volt?

igen
nem

4.  Rosszul érzi magát még akkor is, ha a társa csupán pár órára hagyja egyedül?

igen
nem

5.  Képes órákon keresztül feszülten várni, abban reménykedve, hogy megcsörren a telefon és szerelme felhívja?

igen
nem

6.  Képes mindenben engedelmeskedni partnerének, még ha ez szenben áll is az ön értékrendjével? Olyan szórakozóhelyre menni, ami nem tetszik önnek, elhanyagolni saját barátait, mert Ő nem szereti őket, elfogadni, hogy arrogáns önnel?

igen
nem

7.  Sokszor ugyanolyan típusú férfiakat választ? Olyanokat, akik befolyásolják és csalódást okoznak?

igen
nem

8.  Ritkán kezdeményez beszélgetést, általában észrevétlen marad? Úgy érzi, ha véleményt alkotna valamiről, úgyis elutasítanák? Jobban szeret olyan témákat említeni, amélyeknél nincs meg a vitatkozás esélye?

igen
nem

9.  Szerelmesével való találkozás után vagy rózsaszínben látja a világot, vagy teljesen lehangolt?

igen
nem

 
ÉRTÉKELÉS
7  VAGY TÖBB IGEN VÁLASZA VAN

Vigyázat! Az ön érzelmi életében könnyedén előfordulhatnak súlyos zavarok! Semmi kétség, önnek semmi fogalma sincs arról, mit is szeretne valójában.

4-7 IGEN FELELETE VAN

Úgy tűnik, ön nagyon szenvedélyesen éli szerelmi életét. Vigyázzon, nehogy feláldozza magát a szerelem oltárán és közben elveszítse önmagát!

0-4 IGEN FELELET

A szerelemnek fontos szerepe van az életében, de nem tulajdonít nagy jelentőséget neki.