Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szingliként a párok között

2011.07.26

  

Szingliként a párok között
Amikor boldog párokkal vagy körülvéve, az egyedüllét sokszor fájó. A következő tippek segítenek a kedves nélküli időszakok élvezésében. Tehát éppen nincs senki, aki miatt megremegnének a lábaid. Ez a nagy helyzet. Ugyan a turbékoló párocskák látványa sokszor elkeseríthet, valójában te is tudod, hogy rengeteg élvezetet nyújt a szingliség. Csupán a megfelelő hozzáállásra van szükség. Az izgalmakkal teli szingliséghez kövesd a következő stratégiákat!

Teljesítsd a vágyaidat!
Amikor szingli vagy, te szabod a feltételeket saját magad számára. Ez azt jelenti, hogy akár azt is megteheted, hogy másik városba költözz a karriered előmozdítása érdekében, vagy hogy átröppenj Londonba egy hétvégére anélkül, hogy bárki más véleményét figyelembe kellene venned. Több szabadságod van, gyakrabban találkozhatsz a barátaiddal és rengeteg lehetőséged adódik, hogy azt tegyél, amit csak akarsz. Szintén több időt tudsz az olyan, érdeklődési körödbe tartozó dolgokra szánni, amelyeket korábban egyszerűen a polcra tettél. Legyünk őszinték: nehéz időt szakítani saját magadra, amikor van valakid. Használd ki tehát ezt az időszakot utazásra, egy tanfolyam elvégzésére vagy vágj bele saját személyiséged, készségeid fejlesztésébe!

szinglikent-a-parok-kozott.jpg

Élvezd ki a flörtöket!
Egy olyan összejövetel – például egy esti parti – ahol várhatóan nagyrészt párokkal leszel körülvéve, egy kicsit ijesztően hangzik. Viszont ha a megfelelő hozzáállással közelíted a helyzetet, a program igazi aranybánya lehet! A már foglalt barátaiddal ellentétben te szabad és szexi vagy, aki nyugodt szívvel flörtölhet – anélkül, hogy felhergelne egy mindig figyelő partnert. Ami azt illeti, ez a lelkifurdalás nélküli ego duzzasztó lehetőségek egyike, amely a szinglilét zamatát adja. Különösképpen, ha tudod, hogy téged irigyel mindenki a szobában.
 

Ne dőlj be a jajveszékelésnek!
Tedd fel magadban a következő kérdést: mi olyan rossz abban, ha nincs kapcsolatod? Átestél egy agymosáson, ami arra késztet, hogy elviselhetetlennek tartsd ezt az állapotot? Olyan társadalomban élünk, amely felemás üzeneteket közvetít: amíg a média az egekig magasztalja és csábítóvá teszi a szinglilétet, a régi, tradicionális nyomás még mindig ott lebeg felettünk: családunk és barátaink azt sugallják, hogy szánalmas partner nélkül lenni. Tehát ne hagyd, hogy a párkapcsolatban élő barátaid hamis elképzelését rejtő, „ne aggódj, nemsokára találunk neked egy jó pasit/csajt!” megjegyzései beférkőzzenek a gondolataidba! Ne figyelj rájuk, így te is el tudod hinni, hogy jól érzed magad a bőrödben! Ha sajnáltatod magad, az emberek folytatni fogják a zaklatásodat, hogy szerezz új társat. Ha élvezed a szingliséget, szórakozni jársz, időt fordítasz magadra, randizol, tudja meg más is! Ezáltal kiküszöbölheted, hogy a partner nélküli állapotoddal foglalkozzanak, és visszatérhetsz a kitűzött feladataidhoz: például flörtbe bonyolódni a legdögösebb bárpultos sráccal, akit valaha láttál.