Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyetek újra tökéletes összhangban!

2011.10.27
Legyetek újra tökéletes összhangban!
A szexológusok szerint kulcs fontosságú egy jól működő párkapcsolatban. Ám nem érdemes kétségbe esni, ha észreveszed, hogy egy ideje nem stimmelnek a dolgok az ágyban. Ha még mindig szeretitek egymást, szinte minden probléma orvosolható.
 
Mi a probléma?
Úgy érzed, eltávolodtatok egymástól. Néha az a az érzésed, már másról sem beszéltek, mint arról ki vigye le a szemetet, de arra nem is emlékszel, mikor szeretkeztettek utoljára? Szakértők szerint ez a fajta eltávolodás gyakori tünet, ha egy párkapcsolatban véget ér a kezdeti izgalmas időszak.
Mi a megoldás?
A legfontosabb az, hogy visszataláljuk a mély intimitás szakaszába. Nők esetében a beszélgetés igazi afrodiziákummá válhat. Igyekezzetek minden nap hosszan beszélgetni egyet.
 
Mi a probléma?
Aggodalmaskodsz a külsőd miatt. Ha folyton arra kell figyelned, vajon mennyire narancsbőrös a feneked, esetleg villanyfénynél nem is vagy képes ágyba bújni a pároddal, könnyen lehet, hogy önbizalom hiányod a partneredtől való elhidegüléshez vezethet.
Mi a megoldás?
Szerezz be hozzád illő szexi fehérneműket, amelyekben jól mutatsz. A lényeg hogy ellenállhatatlanak és kívánatosnak érezd magad. Ahelyett, hogy azon aggódsz, milyennek látja partnered a tested, igyekezz minden idegszáladdal az élvezetre koncentrálni- akár be is csukhatod a szemed.
 
Mi a probléma?
Valamit nem jól csinál a partnered. Elég nehéz az orgazmust elérni, ha szex közben avval vagy elfoglalva, vajon mért nem találja meg párod az erogén zónáidat…
Mi a megoldás?

Ha azt sorolod, miben nem jó partnered bombát robbanthatsz, és csak azt éred el, hogy többé nem lesz képes elengedni magát az ágyban. Kezd azzal, hogy megdicséred, amivel örömet okoz neked, majd lassan elővezeted azokat a dolgokat, amikben ugyancsak nagy élvezetedet lelnéd. Sugalmazás legyen, ne kérés.