Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozd vissza a romantikát!

2011.07.26

 Hozd vissza a romantikát!

Emlékszel még arra az időre, amikor ti voltatok a legcukibb pár a társaságban? Szerezd vissza azokat az emlékezetes perceket! Újra felszínre hozhatod az első napok hangulatát.

 

Ne feledkezz meg az összebújásról!
A szenvedélyes csókokból az évek múltával gyors puszik lesznek. Ha azonban reggel egy alapos csókkal búcsúzol a kedvesedtől, vagy összebújsz vele egy mellékutcában, az visszahozhatja a korábbi szexuális feszültséget kettőtök között.

Hagyd el a rutint!

Hozd ki a legtöbbet abból az időből, amikor együtt vagytok. Tiltsd le a tévét és a háztartás nyűgeit egy teljes napra: készítsetek kettesben ebédet, foglalkozzatok csakis egymással. Egy másik ötlet: egy hosszú autóúton olvasd fel neki a kedvenc novelláját!

hozd-vissza-a--romantikat.jpg

Irány a nagyvilág!
Ha nemigen mozdultok ki otthonról, ne csodálkozz, ha egy idő óta fogalmatok sincs, hogy mi vonzott titeket korábban egymásban. Menjetek el vacsorázni a barátaitokkal, vagy hívjátok meg őket! Ha látod, ahogyan kedvesed elbűvöli a társaságot a humorával vagy az éles eszével, az felszíthatja az első napok rajongását.

Alakítsatok nagyot!
A szerepjátéknak egyáltalán nem kell komolynak lennie, akár a kedvenc filmetek is megihlethet benneteket. Viccesen vegyétek fel a szereplők személyiségét, beszéljetek úgy, mint ők. Az ágyban se ess ki a szerepből, így csábítsd el a kedvesed! A párod filmbeli alteregója bőrébe bújva akár olyasmibe is belemegy majd, amit a hétköznapi énje soha nem merne megpróbálni.