Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan szakíts humánosan?

2011.10.27

 Hogyan szakíts humánusan

Nem csak a nők sírnak, a férfiak is. Hogyan tudod enyhíteni fájdalmukat?
Fogadd meg tanácsainkat.
 
Ne rombold le az önbecsülését
Figyel oda az önbizalmára. A férfiak személyes kudarcként élnek meg minden szakítást, ezért ne a hibáit sorold fel „válóokként”, hanem hangsúlyozd, hogy miben nem illetettek össze. Így sokkal könnyebben fogja feldolgozni.
 
Ne mond el, hogy van más
Ha azzal állsz a barátod elé, hogy beleszerettél valaki másba, összetöröd az önbecsülését, a férfiasságába vetet hitét, és még meg is fog utálni. Azt hiszi ugyanis, hogy ettől ő értéktelen, eldobható és lecserélhető.
 
Ne áltasd új eséllyel
Ha egy nő dönt, döntése az esetek nagytöbbségében megmásíthatatlan. Légy hát következetes, mert se neki, se magadnak nem tesz jót a káposzta fölösleges melegítésével.
 
Ne szakíts dühből
A szakításra nincs megfelelő időpont, de ha egy vita hevében vágod a fejéhez, hogy „vége” biztos lehetsz benne, hogy egy életre megutál és még az együtt töltött szép idők emlékét is utálatos elpazarolt idővé teszed.
 
Ne hallgasd el a miérteket
A férfi, akit elhagynak , először is megpróbálja felfogni, hogy mi történt, majd kitalálni, hogy miért. Első sorban meg akarja tudni, hogy mit rontott el a múltban, vagy éppen min tudott volna változtatni. Ha kérdezz ne térj ki a válasz elől és légy őszinte.
 
Ha nem ért a szóból
Amikor nincs mit tenni, légy erélyes. Ha exed nem ért a szép szóból, és ,ég hónapok múlva is zaklat nem maradt más hátra, mint kerek-perec megmondani neki, hogy már egyáltalán nem szereted, és nem akarod látni soha többé az életben. Drasztikus megoldás, de beválik.