Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Értsd meg, mi jár a pasid fejében!

2009.04.16
Kiemelkedő emlékezőtehetsége van, amikor a legutóbbi meccs momentumait kell felidéznie, ellenben ha rólad van szó, örülj, ha a szülinapodat megjegyzi. Néha még telefonálni is elfelejt, holott megígérte. A férfiak viselkedése tele van ellentmondásokkal, de tényleg annyira bonyolult lények? Szerintünk nem annyira…
 

Kép

Miért felejti el az évfordulótokat
Csak az, hogy nem emlékszik hányszor 365 nap telt el, amióta összejöttetek, még nem jelenti azt, hogy már nincs odáig érted vagy, hogy a kapcsolatotok lángja kialvó félben lenne. Ez arra utal, hogy nincs tisztában a dátumok jelentőségével, és a jelennel foglalkozik.

Mit gondol az új diétádról?
Az elmúlt két hétben megvontad magadtól a szénhidrátot, a cukrot, és mindent, aminek íze van. Olyan sovány vagy, hogy szinte rád se ismer a kedvesed. Egy dolog biztos: hiányolja a nőies vonalaidat, a vidám személyiségedet, és azt a látványt is, ahogy önfeledten elfogyasztasz egy sajtburgert. A pasik szerint a legtöbb fogyókúra az aszkétizmus egyik válfaja, és teljesen felesleges.

Mit gondol az új frizurádról?
Csak annyit, hogy „Milyen új frizura?”. Ha csak nem nullásgéppel estek neked, vagy ha nem mogyoróbarnáról váltottál platinaszőkére, akkor nem tűnik fel az újítás. Felhívhatod rá a figyelmét nagy nehézségek árán, de semmi értelme. Ha látja, hogy megbántott a figyelmetlenségével, úgy fog tenni, mintha tetszene neki csak, hogy jobban érezd magad. De ha elmondod, hogy mennyibe került ez a „beavatkozás”, akkor tuti kiakad, és azt mondja, ezt még ő is meg tudta volna csinálni.

Miért nem hív a nagyszerűen sikerült randi után?
Ha udvarolt egész este, és úgy tűnt, jól mennek a dolgok, ám most mégse akar megcsörreni a mobilod, az két dolgot jelenthet: lehetséges, hogy túlzottan rajongtál érte (vagyis azt érezte, hogy majd megdöglesz, hogy ő a pasid legyen) , vagy pedig egyáltalán nem rajongtál érte (ergo: nem akartad nála tölteni az éjszakát). Ha ilyen „úriemberrel” hozott össze a sors, akkor idejében hagyd ott, mert áldozatos munka árán sem biztos, hogy sikerül egy működőképes kapcsolatot kialakítani vele. Ha otthagyod, akkor lehet, mégis hívni fog.

Mire gondol szeretkezés után?
Nagy az esély arra, hogy bizony a táplálkozásra gondol. Miközben azon elmélkedsz, hogy hová tart ez a kapcsolat, addig ő a chips és sör csodás kettősére vágyik. Nem rágódik a jövőtökön és az sem érdekli, hogy te min agyalsz. Bár attól lehet, hogy mégis tart, hogy felteszed a nagy kérdést: „Mire gondolsz most?”.

Miért tart olyan sokáig, hogy kimondja: „Szeretlek!”?
Nincs annál rosszabb, mint fülig beleesni egy srácba és hónapokat várni arra, amíg kimondja azt az egy kicsi szót. Úgy viselkedik, mintha ugyanúgy érezne, de te már egy hét után színt vallanál. Az igazság az, hogy csak a „pillangók repkednek a hasadban”, csupán a szenvedély beszélne belőled. Igaza van, hogy vár a szerelem kinyilatkoztatásával. Ez egy olyan vallomás, amit akkor szabad csak kimondani, amikor már teljesen őszinte és teljesen igaz az érzés, mindkét fél részéről.