Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mától más a másnap!

2011.10.27

 Mától más a másnap!

 
Íme, itt a titok, hogy űzzük el másfél óra alatt a másnaposság tüneteit J
De a legbiztosabb módszer a másnaposság ellen – igen ha otthon maradunk de nem erre gondoltam- ha megiszol félóránként egy pohár vizet, mert a másnaposságot a vízhiány okozza. Lehetsz bármilyen ittas, ha iszol elég vizet másnap semmi bajod nem lesz. De most jöjjenek a gyógymódok.
 
1.tipp
KELJ FEL IDŐBEN!
Igen jól hallottad. Az a félórácska az elvesztegetett órákhoz képest mit sem számit, viszont arra pont elég, hogy eltüntesd szemed alól a táskákat. Ennek szájhagyomány szerint a legjobb módja a kifőzött tea filter vagy az uborkaszelet, de nem árt, ha tartasz otthon egy erre a célra kifejlesztett üzembiztos készítményt.
 
2.tipp
FÉLRE A JÉGTÖMLŐVEL!
A mélyhűtött zöldség megteszi, ha beverted a fejed, de ha csak zúg, akkor jobbat tesz egy hideg zuhany. A hajmosás úgyis mindenképen ajánlatos, ha szórakozó helyen töltötted az estét, mivel tuti füst szagú a hajad. Egy keringést serkentő tusfürdő és sampon most életmentő lehet.
 
3.tipp
TÖLTEKEZZ FEL KÍVÜL-BELÜL!
Most következnek a szemhéfehérje- tisztító szemcseppek, a vitaminos arcpakolás, a testápoló, a lábfrissítő spray. Feltétlenül igyál meg egy-egy csésze salaktalanító és méregtelenítő teát. Bár néha nehéz elképzelni, de sokat javul a közérzeted, ha egy kis müzlit és joghurtot is magadba diktálsz. Ha klasszikus macska jaj kínoz, mindenképen a klasszikus népi gyógymód a legegyszerűbb: a lezuhant vércukor szintet minimálisan meg kell emelni. E célból legjobb egy pohár sör. Ha vezetsz válaszd inkább a multivitamin pezsgőtablettát és aszpirint. Minden ellenkező híreszteléssel szemben a kávétól csak rosszabbul leszel, inkább akkor jeges kávé. Ugye milyen fitt lettél? Pedig alig egy 1órája még félholtan mászkáltál.