Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Légy a strandok királynője!

2011.07.26

 Légy a strandok királynője!

Ha idén nyáron is selymes bőrrel és feszes formában szeretnél pompázni legújabb fürdőruhádban, nem árt, ha kicsit rákészülsz. Az sem mellékes, hogy anapon milyen színben tünteted fel magad. Ha követed tanácsainkat, a forró napokon is tökéletes külsővel domboríthatsz majd!

legy-a-strandok-kiralynoje-.jpg


Barnulj biztonságosan!
Ahogy közeledik a nyári vakáció ideje, sokkal valószínűbb, hogy fehér bőrű Hamupipőkének érzed magad, mint aranybarnára sült amazonnak. De azért korántsem kell kétségbeesned, mert idén nyáron sem divat agyonsüttetned magad. Ha mindenképp szeretnél magadra egy kis színt, mielőtt nyaralni indulsz, használj önbarnítót. De ne feledd, az önbarnítótól kapott barnaság még nem véd meg a leégéstől. Ha meg akarod őrizni bőröd épségét és szépségét, a napozás első időszakában magas fényvédővel ellátott napozót válassz. És ne feledd, a magas faktorszám nem jelenti azt, hogy nem sülsz le, csak azt, hogy annyi idővel tovább maradhatsz a napon biztonságban.

Nyári illatparádé
A nagy melegben alaposan megizzadhatsz, úgyhogy ilyenkor is jól jön egy izzadásgátló dezodor. A parfümöt sem kell nélkülöznöd, de mindenképp alkoholmenteset válassz. Jó néhány parfümnek van nyárra szóló, alkoholmentes változata. Ezeket még a tűző napon is magadra fújhatod. Egyrészes fürdőruha ide vagy oda, a dekoltázsod ilyenkor is szem előtt van. Rendszeres radírozással és hidratáló, feszesítő dekoltázsápolókkal sokáig megőrizheted szépségét.

Tartós strandsmink
Strandolás ide vagy oda, nem árt, ha bebiztosítod magad: hasznos lehet néhány nagyon természetes hatású sminkkellék a strandtáskád mélyén. Sminked alapja fényvédővel ellátott hidratálókrém legyen, de akkor leszel igazán biztonságban, ha a sminked is tartalmaz fényvédőt. A nagy melegben vízálló szempillaspirált és kontúrceruzát használj – pláne, ha úszni is fogsz. A krémes pirosítót jól el tudod dolgozni és tartós is, és persze szépen mutat egy kis csillogás is a szikrázó napfényben.

Feszes formák
Előre rettegsz, hogy megmutasd a télen kicsit elkényelmesedett idomaidat? Hidd el, semmi sincs veszve! Feszesítők és narancsbőr elleni csodaszerek sokasága garantálja pompás kis hátsód és combjaid rezzenéstelen feszességét. Persze ezeket időben el kell kezdened használni, ha látványos eredményt akarsz. A megereszkedés veszélye a karodat is fenyegetheti, úgyhogy elő a feszesítő testápolókkal!