Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ilyen egyszerű? 6 meglepően könnyű szépségtrükk!

2010.10.02
Ilyen egyszerű? 6 meglepően könnyű szépségtrükk!
Pattanás? Össze-vissza áll a hajad? Száraz a bőröd? Semmi gond! Mindenre van villámgyors megoldás – íme, a mi szépségtrükk listánk!
szépségtrükkök,tippek,szépség,hajmosás,nevetés,bőrápolás,pattanások,expressz tippek,gyors tippek
Tessék nevetni!
A nevetés ápolja a lelket és még szépít is, mivel felszabadítja a boldogsághormonokat, így még az immunrendszerre is jó hatással van. Növeld meg a nevetésadagodat! Perdülj naponta ötször a tükör elé, húzd mosolyra a szád és ismételgesd: "Klassz vagyok! Szeretem magam!" Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan látható az eredmény.
Varázslatos
A nyaralás alatt tűzz egy szép, trópusi virágot a hajadba – csábító az illata és nagyon bájos kiegészítő. A selyemvirágok is egzotikusak.
El a kezekkel!
Ha állandóan piszkálgatod az arcodat, ne lepődj meg, ha az álladon apró kis mitesszerek jelennek meg. Egyetlen megoldás létezik a dologra: el a kezekkel!
Szappanmentes
Száraz a bőröd és feszül is? Valószínűleg azért van, mert szappannal mosod az arcodat. Mosd ezentúl tiszta vízzel vagy valamilyen érzékeny bőrre való tisztító termékkel.
szépségtrükkök,tippek,szépség,hajmosás,nevetés,bőrápolás,pattanások,expressz tippek,gyors tippek
Fotók: Europress
A fodrászok tanácsa: 
ne moss hajat naponta. Elegendő minden második-harmadik nap, így nem szárad ki a sörényed az állandó hajszárítástól. Szívleld meg!
Eltüntetve
Túl sok parfümöt fújtál magadra? Ahelyett hogy bódító illatfelhőbe burkolva távoznál hazulról, nyomkodj egy vattapamacsot alkoholba és óvatosan helyezd rá a túlságosan "szagos" területre – az alkohol semlegesíti az illatokat.