Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esn uv gél lépésről-lépésre

2009.12.07
1. Mindig kezdje a kéz és a körmök meleg vízzel és szappannal történő megtisztításával és fertőtlenítésével. Távolítsa el a körömlakkot , különös tekintettel a körömágyakra. Lazítsa fel a körömágyat a megfelelő szerszámmal, és győződjön meg róla, hogy az összes meglazult körömágyi bőrt eltávolította.

Kép

2. A 100/180 finomságú reszelő használatával gyengéden reszelje meg a természetes körmöket és távolítsa el a fénylő réteget. Ezután minden porszemcsét távolítson el a körömről ügyelve a körömszélre is.

Kép

3. Egyenletesen vigye fel az ESN köröm előkészítőt a természetes köröm lemezére az erős tapadás érdekében. Amikor az előkészítő megszáradt és fakó színe van, akkor a köröm kész az alap gél felvitelére.

Kép

4. A körömágy területétől kezdve vékony rétegben vigye fel az alap gélt.
Az alap gélt enyhén masszírozó, körkörös mozdulattal terítse szét.
Ezután az UV lámpa fénye alatt kezelje egy percig. Amikor az első kéz kezelve van, akkor elkezdheti a munkát a második kézen.

Kép

5. Amikor az alap gél megkötött, akkor vigye fel vékony rétegben a színtelen vagy a pink gélt. Ezután az UV lámpa fénye alatt kezelje egy percig. A második réteg felvitele extra erősséget eredményez. Amikor a színtelen vagy a pink gél megkötött, akkor vigye fel a fedő bevonatot és kezelje azt a lámpa alatt két percig.

Kép

6. Amint a zárógél megkötött, akkor gyengéden törölje az egyes körmöket szálasodás mentes pamut párnával, amelyet előzőleg átitatott gél tisztítóval, eltávolítva ezzel a ragacsos maradványokat.
A fixáló mozdulatot fontos, hogy ne dörzsölgetéssel végezzük! Ennek helyes folyamata, hogy az enyhén átitatott törlőkendőt pár másodpercig a köröm felületén tartjuk, néhányszor felemeljük és visszahelyezzük (mintha pacskolnánk), majd egy mozdulattal lehúzzuk!!

Kép


A fakulás elkerülése érdekében mindig szálmentes pamutot használjon mindkét kéz esetében.
7. Utolsó lépésként, hogy fényesebb, csillogóbb körmöket kapjunk, úgy alkalmazhatunk sárgulásmentes ecsetes fényzselét (ESN Rapid Seal), mely UV fényre szárad. Ennek száradási ideje: 3 perc.
Jó munkát kívánunk !