Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Viszlát, problémás alak! - Csalj, ahogy a sztárok!

2009.12.07
Nem kell ide önsanyargató fogyókúra, és nem kell bejárnod a fél várost tavaszi göncökért, amelyek aztán érintetlenül állnak a szekrényben! Az ideális alak egy kis csalással is elérhető. Öt sztár példáján keresztül bemutatjuk, hogyan újulhatsz meg anélkül, hogy súlyos ezreket költenél.
 Angelina Jolie
A színésznő három gyerek szülése után is gyönyörű, ennek ellenére ő sem tökéletes. Lássuk a trükkjeit!
 1. Angelina válla széles és csontos, csípője viszont keskeny, melle nagy, feneke egyáltalán nincs. Pont ezért nyugodtan választhat erős kontrasztokat úgy, hogy alul hord világos, mintás, húzott vagy ráncolt darabokat, ahogy az első képen is láthatod.

Kép

2. Angelina egy tokiói filmbemutatón jelent meg ebben a finom, világos színű darabban, amely néhány kilóval teltebbnek – és igazán nőiesnek – mutatja a sovány színésznőt. A bőrével megegyező színű cipő végtelen hosszú lábat eredményez, a szögletes nyakkivágás pedig beszűkíti a váll vonalát. 

Kép


3. A lágy anyagból készült, kellemes színű felső a derékban való szűkítés miatt finoman ellensúlyozza a széles vállakat és a nagy melleket. A szűk ceruzaszoknya helyett fekete csőnadrággal is remekül mutatna.

Kép Jennifer Lopez
1. A színésznő vállai a csípőjéhez képest keskenyek, melle arányos és átlagos, csípője, feneke, combja viszont kerek. A tökéletes arányokat úgy érheti el, ha a csípőről a mellek és az arc felé tereli a hangsúlyt, a vállait pedig szélesíti. Ez az aszimmetrikus vállú alkalmi ruha pont ezt a célt szolgálja. A ráncok miatt a mellek kerekebbnek látszanak, a gömb alakú fülbevalók is a test felső részét erősítik, míg a csípőt jótékonyan elrejti a finoman bővülő szoknyarész.

Kép


2.
A nadrág esetében a bő szár és a mellény a trükk. Az előbbi nem teszi feltűnővé a kerek idomokat, a nadrágba tűrt fehér ing viszont sokat sejtet a dekoltázsról. A nadrág színével azonos mellény optikailag egyetlen vékony (!), fekete vonallá karcsúsítja a testet. A vállakat az ingből látszó fehér részek teszik szélesebbé. 

Kép

3. A mélyen dekoltált, hosszú fekete nyári ruha a mellekre és az arcra tereli a hangsúlyt, és optikailag kiegyenlíti a vállak és a csípő közti különbséget. A szélesebb öv pedig megmutatja a színésznő karcsú derekát, és kiemeli a nőies vonásokat.

Kép

 
 Scarlett Johansson
 1. Sokan nem szeretik, ha nőies idomaik miatt megbámulják őket az utcán. Pedig finoman is meg lehet mutatni az íveket, ahogy azt a színésznő is tette. Ez a vidám, virágos ruha kiemeli a karcsúságot és az arányos alkatot.

Kép


2.
Scarlettnek eszébe sem jut bő leplek alá rejteni nőies idomait, ugyanakkor nem emeli ki őket ízléstelenül hatalmas dekoltázzsal, csiricsáré mintákkal, rakott szoknyákkal vagy óriási fodrokkal. A derekat viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni: még keskenyebbnek tűnik a ruha színétől elütő vastag övtől.

Kép

3. A színésznő a bőréhez illő, egyszínű ruhától nyúlánkabbnak, légiesebbnek tűnik, a mell alatti szabásvonal pedig a lábát is hosszabbá teszi. Érdemes lenyúlni ezt a trükköt is.

Kép

 
 Jennifer Hudson
A színésznő hasa, válla és karja kerek, feneke viszont nincs. Az egyik legnagyobb gondja, hogy nincs dereka, ezért elsősorban ezt kell hangsúlyoznia.
1. A fekete a legegyszerűbb trükk, de ugyanígy más monokróm szín is tökéletes választás lehet. A keresztben húzott felsőrész és az öv kiemeli a derekat, a figyelmet pedig a dekoltázsra tereli. A gömb alakú fülbevaló már Jennifer Lopeznél is bevált, a ruhától lényegesen elütő színben pedig még hatásosabb.

Kép


2. Íme a bizonyíték arra, hogy ami működik feketében, működik fehérben is. A dekoltázs a sötét rózsaszín betét miatt még hangsúlyosabb, a piros öv pedig megmutatja, igenis van dereka Jennifernek is.

Kép

3. Az idén nagyon divatos overallról sem kell lemondani azért, mert nagyobb darab vagy. A bő szárú nadrágrész elrejti a combokat, a vastag öv kiemeli a derekat. Az extra trükk a hosszú ezüst nyaklánc, amely optikailag bámulatosan képes megnyújtani az alakot.

Kép

 
 Keira Knightley
1. Csontos, sovány, elöl deszka, hátul léc, stílusa viszont lehengerlővé és ellenállhatatlanná teszi az őzikeszemű színésznőt. Még akkor is, ha a stílusa nem mindenkinek tetszik. A kissé hanyag, bohém Keira vevő az újdonságokra. Ez az alul húzott, fényes anyagból készült ruha például erősíti a domborulatokat.

 

Kép

 


2. A mellrésznél buggyos, érdekes szabású felső és a csípőnél buggyos, világos színű nadrág mind-mind elhiteti velünk, hogy a színésznő nem olyan gebe, mint ahogy hittük, hanem igenis vannak nőies idomai. Csalás, vagy sem, push-up melltartó viselésével még jobb lenne az összhatás. 

Kép

3. A mell alatti vágás miatt Keira Knightley kifejezetten langalétának tűnhet, ezt viszont a kockás ingruha hagymaként bővülő szoknyarésze ellensúlyozza.

Kép