Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trükkök a vékonyabb csipőért!

2009.05.28
Fehérnemű
Az elsődleges lépés az álcázás érdekében a megfelelő alsónemű kiválasztása. Amint megtalálod a testalkatodhoz illő alsóneműt, rögtön elkerülheted azoknak a nadrágoknak a viselését, amik előnytelenül állnak.
Kerüld azokat a nadrágokat, amik főleg a feneket hangsúlyozzák, például a túlságosan szűkített fazonokat, vagy azokat, amiknek apró farzsebeik vannak, mert ezek mind nagyítják a feneked és így a csípődet is.
Nem kell elkerülnöd a csípőnadrágokat, csupán olyan fazont kell választanod, ami nem extrém csípőnadrág, hanem magasabb derékkal rendelkezik.

Válassz olyan nadrágot, aminek bő szára van, vagy hordj csizmanadrágot.

Kép

Szoknya
A szoknyák trükkösek tudnak lenni. Nem mindegy a szín, a forma, vagy a hossz. Ezek mind befolyásolják az alakodat. Ha széles csípőd van, különösen oda kell arra figyelned, hogy milyen fazont választasz magadnak.
Ajánljuk az A-vonalú térdig érő darabokat, vagy választhatsz egyenes szabásút is, de annak mindenképp könnyű, lenge anyagból kell készülnie. Viselj hozzájuk csinos, törpesarkú cipőket.
A szoknyák esetében ajánlott két vagy több színből álló darabot választanod, a lényeg, hogy a szoknya alsó része sötétebb színű legyen, mivel ez meghosszabbítja a lábaidat.
Ruhák
Az egyrészes ruhák sok veszélyt hordoznak magukban, ha széles a csípőd, hiszen egy rossz darabbal a legfeltűnőbb testrészeddé teheted.
Ebben az évben azonban szerencséd van, hiszen a széles csípők elfedésére a legalkalmasabb az idei nyári divat. A 70-es évek ruhái, széles övvel kombinálva a legalkalmasabbak arra, hogy elfedjék az elfedni valót.
Ha ez a stílus még sem tetszene, akkor csak olyan ruhát válassz magadnak, ami díszes mellrésszel és sötét, egyszerű alsórésszel van elkészítve. Azt hiszem, nem kell mondanunk, hogy így hová terelődik a tekintet.
Kerüld a derék tájon redőkkel, gyűrődéssel feldobott fazonokat.
Kabátok, dzsekik
A kabát mindig egy befektetési darab. Általában ez az egyetlen ruhadarabunk, amit nem halmozunk a szekrényben, hanem mindig logikusan végig gondolva választunk magunknak. Ezért fontos, hogy az alakodhoz illőt keress.
Vegyél, háromnegyedes hosszúságú szűkebb fazonokat, de ne túl szűket. A nagy hajtókák és gallérok, pedig szélesítik a mellkasodat, ezáltal kiegyensúlyozva a testalkatod.
Kerüld a rövid, derék fazonokat, mert az olyan mintha egy hatalmas neonfény reklámot erősítenél magadra.
Ha okosan vásárolsz, senki sem veheti észre az árulkodó kis felesleged.