Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Te vagy a legjobb ajándék!

2009.04.21
Hiába ömlesztik el a legkülönfélébb tárgyak az üzletek polcait, a szerelmesek napján mégis te magad vagy a legnagyobb ajándék! Ha ránk hallgatsz, megfelelő csomagolásban nyújtod át magad kedvesednek. Hidd el, garantáltan lenyűgözöd!
Most ne a kényelem vezéreljen! Nincs olyan férfi, aki ne fantáziálna harisnyatartóba és combfixbe rejtett lábakról, és extravagáns fehérnemű-költeményekbe bújtatott idomokról. A Valentin-nap tökéletes időzítés arra, hogy végre megadd a pasidnak azt, amire igazán vágyik, és magadra ölts egy őrjítő fehérneműcsodát.
Az idei Valentin-napra kreált káprázatos alsóneműket finom, filigrán hímzések, exkluzív textúrák, játékos részletek, és erotikus extravagancia jellemzik. Csupán rajtad múlik, hogy romantikusan bájos, vagy gátlástalanul kéjelgő szerepet öltesz.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenáron magadra kell erőltetned egy olyan alsóneműt, amelyben csak feszengsz, csupán légy kreatív! Tálald magad kicsit másként, mint egy átlagos hétköznapon, hogy a pasid vére tutira felforrjon! 
Kép Ezen a kivételes napon válassz például egy selyemből vagy szaténból készült merész fűzőt, amely látványosan karcsúsítja a derekadat, királynői tartást ad, és mámorító munkát jelent majd a pasidnak, hogy kihámozzon belőle. Ha pedig nem szívesen hangsúlyozod a hasad, ölts magadra egy csipkével díszített, kosaras selyemtopot, vagy egy exkluzív body-t a szerelmes éjszakára. A különlegesebb modelleket a vastag bújtatópántok és a flitterhímzések teszik még kivételesebbé.
Cosmo-tipp: Egy jól kiválasztott egyrészes body vagy egy míder telitalálat a romantikus estére, hiszen mindkét ruhadarab előnyös kontúrokat varázsol! 
Ha pedig inkább maradnál a klasszikus bugyi-melltartó párosnál, válassz különlegesebb fazont, vagy dobd fel meglévő fehérneműidet egy-két vadító kiegészítővel. A lényeg, hogy lepd meg kedvesed, ha például eddig állandóan szivaccsal bélelt melltartóban jártál, ezen az estén bújj klasszikus, csipke, vagy áttetsző és gazdagon hímzett melltartóba. Ami pedig az alsóneműt illeti, nem minden esetben egy apró slip vagy tanga a legmegfelelőbb választás a romantikus estére. A kevésbé tökéletes popsin vonzóbb lehet a francia bugyi vékony szaténból vagy csipkeváltozatban.