Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Színek, csíkok, játékos minták

2011.07.26
Színek, csíkok, játékos minták
Az idei nyár hoz új színeket és mintákat is, de bizonyos tekintetben a tavalyi szezon meghosszabbításaként is értelmezhetnénk, hiszen jó néhány elem megmaradt a tavalyi évről.
 
Csíkok mindenhol
Rögtön kezdjük a csíkokkal, melyek a tavalyi szezont is keresztül, kasul behálózták. Most is ott vannak a szoknyákon, a táskákon, a pólókon, és a tengerész stílus is képviselteti magát néhány kiegészítő, vagy kardigán erejéig.
szinek--csikok--jatekos-mintak.jpg 
Lezser összeállítások
Nyári melegben a lezser öltözet a nyerő. A nyári kollekciókban előkerültek a bokalengető nadrágok, melyek nem csak lengék, de egybe felhívják a figyelmet a formás női bokára is. Ha nincs boka fölé érő nadrágod, akkor nyugodtan hajtsd fel a farmered szárát, így is ugyanazt a hatást érheted el. 
szinek--csikok--jatekos-mintak--2-.jpg 
Batikolt ruhák
A batikolt minták egyszerűen maradnak és kész. Nem tudjuk meddig, de idén még számos ruhán megtaláljuk ezt a mintát, legyen az egy rafinált szabású pánt nélküli fölső, egy tunika, vagy nyári ruha. A batikolt tunika egy rövidszárú farmerrel, vagy térd alá érő treggingssel jól mutat, sőt, a széles öv még jobban feldobja az öltözetet. 
szinek--csikok--jatekos-mintak--3-.jpg 
A pink minden árnyalata
Színek tekintetében egyelőre a pinket jegyezzük meg, melynek valamilyen árnyalata szinte minden ruhadarabon megjelenik. Csempéssz egy kis rózsaszínt a ruhatáradba, ha idén nyáron is trendi szeretnél lenni.
 szinek--csikok--jatekos-mintak--4-.jpg
Hatalmas masnik
A masni díszítő elem bohókássá teszi a nyári fölsőket, főleg, ha óriási méretekben jelennek meg a ruhákon. Egyszínű és mintás anyagokon is remekül mutatnak, de vigyázat, teltebb lányoknak nem előnyös.
szinek--csikok--jatekos-mintak--5-.jpg