Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nadráglesen

2009.04.21
Számtalan formai variáció, megannyi szárhossz és vonalvezetés. Ez jellemzi a legújabb nadrágtrendet. Az idei szezonban biztosan megtalálod az alkalomhoz és persze az alkatodhoz leginkább illő fazont. Mi segítünk!
Szűkre szabva
A répanadrág stabilan beékelte magát a trendbe. A Kate Moss-tól elirigyelt, szűk szabású naci immáron a második tavaszi szezon óta van jelen a divat palettáján. Mivel a cigarettanadrágok elsősorban a popsidra és combodra íveltek, a szűk fazonú nacidat csupán akkor viseld rövid állású kabátkával és keskeny szabású felsővel, ha karcsú idomokkal áldott Kép meg a sors. Amennyiben azonban van némi felesleg a kényes pontokon, hordd tunikával és kecses magas sarkúval ezt a nadrágfazont!

Bőszárú
Most azonban a teltebb idomokat is könnyedén elrejtheted. Újra hódítanak a '70-es évek kedvelt nadrágfazonjai: a bőszárú, lágy esésű, majdhogynem a földet söprő modellek. Ezt a fazont a legtöbb elegáns, vagy alkalmi megjelenéskor bevetheted. Csupán arra ügyelj, hogy a bő szabást felül keskeny sziluettel ellensúlyozd!

Rövidre vágva
A tavalyi szezonból már jól ismerheted a térdig érő, vagy térdedet takaró és a vádlit kivillanni hagyó, esetleg a formás virgácsaidat megmutató, egészen rövid sortokat. Ezek idén tavasszal és nyáron is ott tündökölnek majd a ruhásszekrényünkben. Ez utóbbi fazont bátran viseld akkor is, ha erős a felsőtested, széles a csípőd, azonban vékony, formás lábad van. Egy empire stílusú blúzzal ugyanis töklétes lesz a megjelenésed!

Klasszikusan egyenes
Ha a klasszikus nadrágfazonok híve vagy, hordj egyenes csípőfazont, akár élre vasalt változatban is. Ezt a szabást ugyanis a legtöbb stílus kiegészítőjeként kombinálhatod, ráadásul szinte minden alkatnak előnyös viselet.

Csupa extra
Ha önmagában nem lenne elég a sok izgalmas nadrágfazon, a tervezők idén két különlegességgel is megspékelték ezt a férfinadrág mintájára megszületett ruhadarabot. A trend diktálói most magasított derékrésszel és kantárral bolondították meg a nadrágtrendet. Míg az első főként a farmerok elemeként jelenik meg, és maximálisan kiemeli ultranőies vonalaidat, a második a maszkulin divat hűséges követője. Ezek után légy te is az, és lásd, nem kell ahhoz feltétlenül szoknyában lejtened, hogy levedd a lábáról a kiszemelt hímet!