Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megérkeztek 2009 frizuratrendjei!

2009.02.13

Kép

 

Unod már a hajviseletedet? Az idei trendek garantáltan rengeteg izgalmat visznek a frizurákba, hajkoronád életre kel 2009-ben! A Wella Professionals négy új irányzatát ajánljuk most neked. Olvasd el a cosmo.hu és Schönecker Róbert mesterfodrász tanácsait!

Utópia: könnyed elegancia
Félre a minimalizmussal! Ez a jövőbe tekintő frizura egyszerre határozott vonalú és nőies. A rövid, állig érő fazon a futurisztikus design-t idézi, ám a lekerekített vonalak mégis lággyá, bájossá teszik. Színeiben a tiszta elegancia jelenik meg: hidegszőke, pasztell árnyalatok és krémszínek jellemzik ezt a hajviseletet.

De-Lush: természetes bujaság
A De-Lush az életszeretetről, önmagunk elfogadásáról és a határtalan energiáról szól. Ha az önbizalmad a helyén van, akkor mutasd is meg egy olyan frizurával, amivel biztosan felhívod magadra a figyelmet! Ám ez a hajviselet nem az extravaganciával hódít, hanem lágy, könnyed, nőies vonalaival, ami mérhetetlen lazasággal párosul. Az érzéki hullámok és görbületek határozzák meg ezt a hajkoronát, színeiben pedig a meleg árnyalatok dominálnak: az arany, a barna és a rézszín keveréke.

Intersexion: a nőiesség és férfiasság keveredése
Ha erős nő vagy és igazán vagány, akkor ezt a stílust neked találták ki!
Ebben a világban, ahol a férfiak érzelmesebbé, a nők pedig aktívabbá és kezdeményezőbbé válnak, megmutatkozik a nemekre jellemző tulajdonságok keveredése. Ezt az irányvonalat hivatott követni az Intersexion, ahol karizmatikus sikkel és plasztikus formákkal rajzolódik ki a határozottság és a gyengédség. A rövid hajviselet jellemzi ezt a stílust, ami azonban lehet göndör, egyenes, kerek vagy szögletes, a lényeg, hogy formázott legyen! A sötétbarna és a szőke hajszínnel egyaránt jól mutatnak ezek a frizurák!

Virtual Life: kreatív valóság
A realitás és a virtuális világ keveredik ezekben a frizurákban. A fazon mellett a színeknek, az árnyalatok keverésének van igazán jelentős szerepe. Vigyél bele a valóságba jó adag fantáziát, hogy megalkothasd a saját stílusodat! A kreativitás és a szórakozás a kulcsszó ezeknél a viseleteknél, amiben dominál a színek izgalmas mixelése: például barnát kombinálj rózsavörös csíkokkal, hogy a hatás lélegzetelállító legyen!