Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Le a széles csípővel!

2009.12.07
A legtöbb nő nem modell alkattal születik, sőt sokan közülük, nap, mint nap a tükör előtt állva keskenyebb csípőről álmodoznak, hisz a széles csípő a legnagyobb ellenségünk nekünk, nőknek. Hiába a torna, fogyókúra, a darázsderék csak álom marad, azonban néhány öltözködési tippel csalhatunk egy kicsit!
 
Hangsúlyozzuk a vállunkat és felsőtestünket!
Viseljük bátran a ma oly divatosnak számító hatalmas, kézzel készített nyakláncokat és fülbevalókat, melyek Kép elvonják a figyelmet a csípőnkről. A felsőtest hangsúlyozásának másik módja a világos színű és fényes anyagú ruhadarabok viselése, melyek minden esetben odavonzzák a tekintetet!
 
A szoknya
Ha szereted a szoknyákat, akkor mindenképp viseld is őket, hisz mindig is divatos és nőies volt, s véleményem szerint, az is marad. Bár óvatosan a különböző típusokkal, figyeljünk oda a fazonra, a hosszra és a színre is! Köztudott, hogy a sötét színű ruhadarab karcsúbb alakot kölcsönöz viselőjének, ezért ez mindenképp előnyös a széles csípőjű hölgyeknek, emellett a sötét szín azért is praktikus, mert a hétköznapokon és alkalmakkor is egyaránt hordható. Az "A" vonalú darabok is karcsúsítanak, akármilyen hosszú is legyen, különösen jól néznek ki magassarkú cipővel.
 
A ruha
Egy jól megválasztott ruha mindenképp előnyünkre válhat és különösen nőiessé teszi viselőjét. Ha széles a csípőnk, fontos, hogy olyat válasszunk, amely a fenék felé bővül és nem tapad a testünkre. Ajánlottabb, ha a ruhadarab felső részén található a díszítés, nem pedig az alján, így elvonja a figyelmet a széles csípőről. Mintás ruhák esetén, arra figyeljünk, hogy a vízszintes csíkozású darabokban még szélesebbnek látszódhat a csípő, ezért inkább kerüljük ezeket!