Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kerekded? Vékony? Ruhák minden alkatra

2009.04.21
Nincs ötleted, mit vegyél fel a randira vagy egy elegáns partira? Végy példát azokról a hölgyekről, akik tehetséges stylistok segítségével pontosan tudják, hogyan öltözzenek az alkatuknak megfelelően és hogyan hengereljenek le mindenkit.
Nőies alak, mint Salma Hayek
Azok a nők, akik homokóra formájúak, tökélyre fejleszthetik a megjelenésüket. Ha neked is ilyen érzéki alakod van, hordj jól szabott ruhákat, amelyek hozzásimulnak a testhez, de nem Kép tapadnak. Formásságodat emeld ki a derekad hangsúlyozásával, ne rejtegesd az alakodat buggyos, bő darabokkal! A pasik imádják a szemrevaló idomokat, mutasd meg nekik!
Atletikus alak, mint Cameron Diaz
Ha atletikus alkat vagy, akkor bátran tedd közszemlére vékony végtagjaidat! Viselj merész, akár extrém darabokat is! Ha hajlamos vagy arra, hogy fiúsan öltözz, akkor vértezd fel magad csodás kiegészítőkkel és magas sarkúval, illetve próbálj ki különböző öveket is, amikkel formássá teheted az alakodat.
Felül erős, mint Angelina Jolie
Nem mindig jó érzés, ha valaki nagy mellekkel rendelkezik. Lényeges, hogy találj egy olyan topot, ami anélkül tereli a figyelmet a dekoltázsodra, hogy túl kihívóvá tenné az összeállítást. Egy szép nyaklánc például mesés hatást válthat ki. A V-kivágás megoldás, egészen addig, amíg nem enged túl nagy betekintést, amit pedig nem szabad viselned, az a magas nyakú pulcsi. Az aranyszabály: vagy csak a melleket vagy csak a lábakat hangsúlyozd, a kettő együtt nem megy, hagyj valamit a képzeletre is!
Kisebb mellek, mint Keira Knightley
Viselj pántos ruhákat, amik formálják a felsőtested. Szerencsés vagy, hiszen anélkül tudsz mélyen dekoltált topokat hordani, hogy könnyű prédának tűnnél. A rátétekkel gazdagon díszített ruhák és a szemet gyönyörködtető ékszerek a lényegre irányítják a figyelmet. Nem számít, hogy mekkora melltartót hordasz, a srác tekintete tuti, hogy a dekoltázsod irányába fog kalandozni.
Körte formájú alak, mint Mischa Barton
„Egyensúlyozd” ki az alakodat egy blézerrel! Nálad az egyenes vonalak a nyerők: kerüld az olyan szoknyákat, nadrágokat, amelyek kifelé bővülnek, és emeld ki azt, amit a legelőnyösebbnek találsz magadon!
Teltkarcsú, mint Kelly Osbourne
A fekete szín a teltkarcsúak legjobb barátja, hiszen keskenyíti az alkatot. Vékony derekat varázsolhatsz magadnak egy öv segítségével is. Próbálj ki rövid ujjú kabátkákat, amik vékonyítják a karodat, és kapj fel egy magas sarkút, ami karcsúbbá teszi a lábadat. A fehérneműidet is jól válogasd meg: olyan darabokat válassz, amelyek megfelelő tartást adnak. Az alakformáló bugyik és harisnyanadrágok csodákra képesek, ám ne ess Bridget Jones hibájába: ezeket csak akkor vesd be, ha tudod, hogy az éjszakát egyes egyedül fogod tölteni!