Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így öltözködj, ha vastag a karod!

2009.04.21
Legyél vékony vagy teltebb, van, amin nem nagyon lehet változtatni. A kar mérete általában egy ilyen dolog. Persze lehet súlyzós edzéssel izmokat varázsolni rá, de vékonyabbá tenni alapvetően nem tudod. Ha zavar az átlagnál méretesebb karod, tippjeink segítségével elterelheted róla a figyelmet!
Gyakrabban fordul elő, hogy valaki méretes hátsójára, kicsi mellére, vagy kerek hasára panaszkodjon, mint az átlagnál vastagabb karjaira. A probléma mégis létezik, és akit ez zavar, néha tragikusabban fogja fel a dolgot, mint akik az előbbieket tekintik fő hibájuknak. Ezeknek a lányoknak szeretnénk segíteni abban, hogy könnyebben elfogadják, nem hajszálvékony karokkal születtek.

1. Soha ne vegyél fel olyan rövid ujjú felsőket, amelyek leszorítják a karodat. Ha rövid ujjút viselsz, akkor kizárólag nyílt, lenge ujjú felsőrészt válassz.
2. Előnyösebbek a háromnegyedes és a hosszú ujjú felsőrészek számodra, ezekből is a sztreccs anyagú, pamut felsőket részesítsd előnyben.
3. Színben itt is érvényes, hogy amit el akarsz takarni, azt érdemesebb sötét színekbe burkolni. De ne csak fekete garbókra gondolj, válassz bátran kék, lila, szürke felsőket, csak a Kép fehér, a rózsaszín és a sárga színt hanyagold.
4. Attól, hogy vastag a karod, még ne viselj meleg ruhákat nyáron, bátran vegyél fel egy spagettipántos topot, csak a pánt nélküli darabokról kell lemondanod, mivel ezek pont a válladra és a karodra irányítják a figyelmet.
5. Hordjál szűkített derékrészű, denevérujjú, dekoltált felsőket, ezek kiemelik a melled és a derekad, a karodat pedig jótékonyan elrejtik.

Cosmo-tipp: A figyelemelterelés itt is működik. Hangsúlyozd a lábaidat, a csípődet, a derekadat, bármit, amire büszke vagy a testeden, azt helyezd előtérbe!