Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így öltözködj, ha vastag a combod!

2009.04.21
A vastag combok sok lány életét megkeserítik, mivel a nők hajlamosabbak csípőre és lábra hízni. Vastagodhat a combod a sok sportolástól is, tehát ez nem csak a teltebb alkatú lányok problémája. Segítségünkkel elterelheted a figyelmet a kényes testrészről!
Ha vastag a combod, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a testalkatod is erősebb. A vaskos combokhoz főleg a sportolóknál gyakori a keskeny csípő és a sportos alak. A nőiesen telt típus viszont lehet combban és fenékben is erősebb. A lényeg mindkét esetben ugyanaz: a combokat optikailag megnyújtani, így a lábaid vékonyabbnak tűnhetnek.

1. Ha vékonyítani szeretnél az alakodon, viselj magas sarkú cipőt! Előnyösen megemeli a fenekedet, és a lábaid is hosszabbnak tűnnek benne.
2. A hosszú ruha és a hosszú szoknya is előnyös neked. Ha szép vádlid van, akkor egy bővebb fazonú, térd alá érő szoknya ideális választás lehet. Figyelj arra, hogy a szoknya ne Kép tapadjon a combodra, mert így pont azt hangsúlyoznád ki, amit el akarsz takarni.
3. Alulra válassz sötét színeket, felülre világosabbakat és trükkös felsőket, amelyek a combod fölé irányítják a tekintetet!
4. Viselj testhezálló, dekoltáltabb tunikákat a nadrág fölé, ezek is jótékonyan elrejtik a vastag combokat. A felsőtestet hangsúlyozó kiegészítők is telitalálatok lehetnek: a nagy nyakláncok, a derekadat hangsúlyozó övek, az izgalmas kalapok mind felülre irányítják a figyelmet.
5. Ha zavarnak a méreteid, ne viselj miniszoknyát, rövidnadrágot, a nadrág és a szoknya hossza érjen minimum a térded fölé!

Cosmo-tipp: A szép, kisportolt combokat ne rejtsd el akkor sem, ha azok nem tartoznak a modellméretbe. Ne felejtsd el, hogy a férfiak szeretik a formás idomokat, és (jó esetben) egyikük sem szeretne maga mellett egy csontkollekciót látni!