Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így öltözködj, ha kicsi a melled!

2009.04.21
Nem mindenki születik dús keblekkel, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne optikailag javítani az arányokon. Egy masni itt, egy trükkös zseb ott, és máris teltebbnek tűnsz. Persze egy jól megválasztott push up melltartó sem hátrány. Most ellesheted tőlünk azokat a trükköket, melyek segítségével teltebbé varázsolhatod idomaidat!
A kis mellekhez általában filigrán alkat és keskeny csípő társul. Ez esetben előnyös lehet a réteges öltözködés és az izgalmas színek. Ha azonban nem vagy kislányosan vékony, mégis kisebbek a kebleid az átlagosnál, akkor sincs nagy vész. Tippjeinkkel segítünk, hogy a kis mell ne jelentsen többé gondot!

1. A kis mellekhez az első jó tanács mindig a jól megválasztott fehérnemű. Élj a push up melltartók által nyújtott lehetőségekkel és turbózd fel kissé természet adta idomaidat.
2. Viselj feltűnő felsőrészeket! Előnyösek neked a bevarrott ujjak, a tűzött hatások és a ferde zsebvágások. Viselj bátran inget, minél érdekesebb megoldású, annál jobb!
3. A sima és finoman geometrikus mintázatú anyagok, a nagy virágminták is optikailag Kép nagyítanak, akárcsak a fehér szín. De ne legyen se túl mély a dekoltázsod, se túl szűk a felsőd.
4. Ha a farmer-póló összeállítást választod, a pólódon egy nagy felirat mellben erősít. Legyen ez egy vicces mondat, vagy egy márkanév, mindkettő ugyanazt a hatást éri el.
5. A könnyű, lenge anyagok is, amelyek csak sejtetik az alakodat, jó választásnak bizonyulnak. A dekoltázsnál fodros ruhák is teltebb hatást érnek el.
6. Bátran variálhatsz színes sálakkal és feltűnő ékszerekkel. A hosszú haj előnyösebb a kisebb mellű lányoknak.

Cosmo-tipp: Egy fehér színű, V-kivágású, csipkebetétes felső ideális választás lehet számodra, akár vásárolni, akár randira készülsz! Viselj felette egy élénk színű, lenge kis bolerót, és a hatás nem marad el!