Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 5 legnagyobb stílusvétség

2009.04.21
A mai divat kavalkádban számtalan lehetőséged van eltévedni, és hibázni. Ha az aktuális trendek követésén túl még stílusos is szeretnél lenni, komoly útmutatóra lesz szükséged. Van, aki egyszerűen úgy születik, hogy van stílusa, másoknak viszont kemény munkába telik elsajátítani. A stílus, ha nem is tanulható, de fokozatosan kiépíthető. Most induló sorozatunkban hétről hétre ebben segítünk! Figyelj jól, hiszen a mai divat kavalkádban számtalan lehetőséged van eltévedni, és hibázni. Ha az aktuális trendek követésén túl még stílusos is szeretnél lenni, komoly útmutatóra lesz szükséged.

Meszes Krisztina, a Cosmopolitan stylist-ja most az 5 legnagyobb stílusvétséget osztja meg veled, amelyeket elkövethetsz.

Amit szigorúan tilos!
1. Hegyes orrú, tűsarkú csizmát felvenni, miniszoknyával, és levegősre hurkolt necc harisnyával. különösen kíméld magad a díszített, és műbőr tipegőktől. E helyett hordj inkább Kép színes harisnyát, és lekerekített orrú, vastag sarkú csizmát
2. Csípőre tolni az övet, a derekad helyett. A derékon hordott öv nyújtja a lábadat, és kiemeli a derekadat. A csípőn hordott öv csupán egy jó szabású farmeron megengedett.
3. Pufi dzsekit viselni az élre vasalt szövetnadrághoz, vagy elegáns ceruzaszoknyához. Alkalmibb megjelenéskor hordj inkább dupla soros gombolású A vonalú, vagy derékban karcsúsított szövetkabátot.
4. Over size felsőket hordani felduzzasztott lufi szoknyákhoz, és bőszáru nadrágokhoz. A buggyos felsőket párosítsd szűk szárú nadrágokhoz, és fordítva.
5. Retikült hordani a mindennapokra. A közepes méretű szütyők ideje lejárt. Hétköznap viselj robosztus méretű órás batyukat, alkalmakkor pedig válaszd a borítéktáskát.