Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyár egy fontos kelléke

2011.07.26

 A nyár egy fontos kelléke

 
Kövek, strasszok, flitterek
Mindenféle gazdagon díszített változattal találkozhatsz a divatmárkák üzleteiben. Ez az apró ruhadarab önmagában feldobja az öltözetet, szinte ékszerként csillog a pólókon, ingeken, vagy ruhákon. Nekünk legjobban az átlátszó anyagból készült, pillangószárnyakra hasonlító mellények nyerték el e tetszésünket. 
a-nyar-egy-fontos-kelleke.jpg 
Kis farmer mellények
A kis farmer mellényekkel már a tavalyi szezonban is találkozhattunk, idén azonban töretlenül tartják magukat a divat sikerlista élén. Szoknyához, farmerhez is viselheted, szinte mindenhez passzol. A mellény előnyös viseletek, mert épp ott takarnak, ahol kell. Az egyenes fazonokkal azonban vigyázz, mert szélesítik a vállat.
a-nyar-egy-fontos-kelleke--2-.jpg 
Bohém
Egy kicsit retro hangulatot árasztanak ezek a horgolt, bojtos kis mellények. Ezekről a darabokról azonnal a fesztiválok hangulata jutott eszünkbe. Már nem is kell sokat várni, és belevetheted magad a nagy nyári fesztivál őrületbe.
 a-nyar-egy-fontos-kelleke--3-.jpg
Jó bőr
Az idei szezon legtutibb darabjai vitathatatlanul a kis bőr mellények lesznek. A rojtos változatok a western stílust követik, fehér inggel a legjobb az összhatás. A hosszabb fazonok pedig a lezser, de mégis nőies megjelenést biztosítanak. Kiegészítőként ezekhez az öltözetekhez válassz egy stílusban és fazonban is passzoló bőr táskát.
 a-nyar-egy-fontos-kelleke--4-.jpg
Vedd elegánsan
A fekete és a szürke általában az üzleti világ elegánsabb megjelenéséhez, vagy alkalmi viselethez passzoló színvilág. A hosszabb fazonok remekül mutatnak egy fehér blúzon, a kis szürke mellényt akár virágmintás blúzra is felveheted.
 

a-nyar-egy-fontos-kelleke--5-.jpg