Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagy fürdőruhateszt

2011.07.26

 A nagy fürdőruhateszt

 
Nincs igazság a földön. Senki sem tökéletes, és mégis ragyog ránk a nap. Azért, mert birtokunkban van a tudás, amivel szebbé tehetjük mindazt, ami tökéletlen. Így lesz kerekebb popsi, laposabb has, keskenyebb csípő, kisebb a nagy mell, nagyobb a kicsi…
 
 
Ha fiús az alkat
Viselj merevítős, nyakbakötős, push-up felsőrészű bikinit, bátran hordj színeset, csíkosat mert ezek mind erősítenek. Kiválóak a mell oldalán elhelyezkedő merevítők és a duplán varrt anyagok is. A nagy virágok is szélesítenek. Ha netán túl lapos a hasad, válassz olyan fürdőruhát, melynek domináns hasat takaró felülete (pl.: csavarás, masni)
 

nagy--furdoruhateszt--1-.jpg

Igen, szélesebb a csípő
Kedvezőek az aszimmetrikus megoldások, a szélesre szabott bugyi, az alsó oldalára kötött masni, virág vagy amikor a fürdőruhának csak az egyik oldal mintás. Varázspálcaként működhet egy jól megválasztott bikinifelső. természetesen ez legyen hangsúlyos, érdekes nyakpánttal, a mellrésznél kitűzővel, figyelemfelkeltő formával.
 

nagy--furdoruhateszt--2-.jpg

Amikor van egy kis pocak
Jól áll, illetve takar az egyrészes, gazdagon szőve elasztánnal. Ebből is a csinos fekete az elsőszámú befutó. Bikiniből viszont válassz olyat, melynek mintája és színe optikailag előnyös. Vegyél olyan fürdőruha alsót, amellyel elvonod a figyelmet a pociról (pl.: övvel, bugyi szélén csavart, féloldalas kis szoknya rávarrással, vagy sortos fazon).
 

nagy--furdoruhateszt--3-.jpg

Divatos a nagy mell
a bugyi olyan alakú, mintájú vagy színű legyen, ami kiegyenlíti a mell nagyságát, és ez által arányossá teszi az alkatot. Mell alatt, középen megköthető felsőrészt is bátran viselhet, hiszen optikailag arányossá teszi majd alkatát. Színben a sötétebb árnyalatok az ajánlottak és lehetőleg kerüld a méretes mintákat.

nagy--furdoruhateszt--4-.jpg