Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tökéletes smink a tökéletes randihoz

2012.01.19

A tökéletes smink a tökéletes randihoz

 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-csokis-alom.jpgCsokis álom
Világosbarna szemhéjpúdert kenj a szemhéjadra, és fesd széles ecsettel egészen a szemöldöködig, hogy lágyabb legyen a sziluetted. Satírozz csokoládészínt a belső és külső szemzugodba az intenzív pillantás érdekében. Ha még szebb sminkkel akarod szemlélni a világot, tegyél gyöngyházfényű szemhéjpúdert a szemhéjad közepére- így fényesebb lesz a hatás. A pilláidat alul és felül egyaránt fesd feketére. A barnás rózsaárnyalatú rúzs az orcán tökéletesíti a sminket. Egy csepp pezsgőszínű szájfénnyel finoman fognak csillogni ajkaid.
 

a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-paradicsom-madar.jpg

Paradicsommadár
A pink pompás karakterét lágyítja az enyhén fényes alapozó. A mozgó szemhéjra csillogó, enyhén irizáló rózsás árnyalat kerüljön. A belső szemzugtól a szemöldökig könnyed, málna színű púdert vigyél fel, ez a smink lényege. A pillákat fesd feketére, de csak egy rétegben. Ha üdének és frissnek akarsz tűnni, csillogó pink pirosítót használj- nagyon fontos, hogy egyenletesen kend fel. Ragyogó, csókos szádat kontúrozd pink színnel, majd paskolj rá átlátszó szájfényt- csak bátran, ne spórolj vele!
 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-igazi-venusz.jpg

Igazi Vénusz
Hangsúlyozd természetes bőrszíned könnyed állagú alapozóval. Keretezd a szemed fekete kontúrceruzával, majd ecset segítségével kend el jó alaposan. A szempillaspirállal lendületesebbé és dúsabbá teheted a pillákat, használd bátran. Az arcra csak könnyed bronzos fény kerüljön. A száj ívét ajakkontúr-ceruzával emeld ki, ne felejtsd el elkenni a szint a száj teljes felszínén. A rúzst kívülről befelé, ecset segítségével vidd fel. A száj közepére fuksziaszinű szájfény dukál. Szorítsd össze kicsit az ajkaidat, hogy egyenletesen összemosódjanak az árnyalatok.
 

a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-misztikus.jpg

Misztikus
Ecsettel vegyél le egy kevés szemhéjkrémet, és ezzel húzz vonalat a szemredőbe és a szempillakoszorú tövébe, hogy keretet alkosson. Ezután azúrkék szemhéjpúdert vigyél fel a teljes felső szemhéjadra valamint a szemed alá is- a szemhéjkrémmel felvitt részek sötétebbek lesznek. A szempilláidat fesd át többször feketére, arcodat kontúrozd rózsaszín arcpirosítóval. Ajkadat csak visszafogottan emeld ki halványszínű ajakrúzzsal.
 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-fenylotekintet.jpg
Fénylő tekintet
Ezek után meglepően hangzik, hogy ezt a kontrasztot még tovább erősíti a macskás szemfestés. Különösen jól mutatnak a lila árnyalatok enyhe piros és barna beütéssel, mint amilyen például a padlizsán. Ilyennel fesd ki a belső szemzugodat és futass át rajta bársonyos barnát, amelyet egészen a szemráncodig használhatsz. Húzz vonalat fekete ceruzával a belső szemzugtól a szemed középső részéig, hogy optikailag nagyobbnak tűnjön csillogó szempárod. Csak felső szempilláidat fesd feketére. Használj rózsabarna pirosítót az arcodra, barack-rózsa árnyalatú rúzst pedig a szádra. Ecsettel felkenve pontosabban dolgozhatsz.
 

a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-nemes-fellepes.jpg
Nemes fellépés
A csillogó arc, áll és homlok feltűnően széppé varázsolja az arcot.
A mozgószemhéjadat fesd ezüstös szemhéjpúderrel és hagyd egy kicsit kifutni a színt. Violaszínű szemceruzával tedd rafináltabbá a tekintetedet. A felső pilláidat is fesd violaszínű szempillafestékkel. A púderrózsaszín arcpirosítóval pillanatok alatt friss hatást érhetsz el az arcodon. Mennyei lesz am megjelenésed egy lazacszínű szájfénnyel.
 

a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-fekete-barsony.jpg
Bársony fekete
Ha irizáló fekete szemhéjpúderrel emeld ki a szemed, pillantásod perzselően csábító lesz. A szemráncig fess vele, de csak kevés fekete púdert használj. A szemhéjad többi részére- a mozgó részt is beleértve- vigyél fel vékonyan pink színt, és satírozd egymásba a fényes feketével. Elengedhetetlen az ezüstös fehér szemhéjpúder, amelyet a szemöldököd alá kenj fel. A szempilláidat alul és felül is fesd erős feketére. arcod almácskáit árnyald erős pinkkel, hogy egésznap frissnek és üdének tűnj. Egy világos rózsaszín árnyalat a szádon, és tutira garantált az angyali, finom megjelenés.
 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-jeges-csabitas.jpgJeges csábítás
Bánj nagyvonalúan a világoskék szemhéjpúderrel: a szemhéjráncig fess vele, majd teli türkiztónussal árnyékold a mozgó szemhéjadat. Az alsó részt is ugyanezzel a színnel satírozd, ezután pedig fekete szemceruzával hangsúlyozd. A felső szemhéjadat húzd ki vékonyan barackos szemhéjpúderrel, és egy széles ecsettel könnyedén mosd egymásba a színeket. A pilláidat fesd kontrasztos feketére szempillaspirállal, az arcod és állad
pedig rózsaárnyalatúra. A pezsgőszínű szájfény pedig decens csillogást kölcsönöz az ajkaidnak.
 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-puritan.jpg

Puritán
Ennél a decens sminknél nagyon fontos az egyenletes bőr. Korrektorral rajzolj kis kereszteket a szemöldököd alá, valamint a szem alá, majd ujjaddal ütögesd be a bőrödbe. A sötét árnyak pillanatok alatt eltűnnek! Kis szivacsra tegyél púdert, majd kend el. A kiemelést egy árnyalattal végezd. Ehhez vigyél fel terrakottaszínű púdert a szemredő fölé, púderezd be kissé az arccsontodat, és húzd át vele a szemöldöködet. A színtelen szempillafesték szép lendületet ad a szempilláknak. Ajkad pedig halvány rózsaszínű rúzs díszítse.
 
a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-tundoklo.jpg

Tündöklő
Vigyél fel ecsettel a szemhéjadra bronzszínű szemfestéket. Fekete szemceruzával húzz vékony vonalat a felső és alsó szempillák tövébe, ez nagyobb kontúrt ad a szemednek. Szempilláidat fesd ki fekete spirállal. Arccsontodra vigyél fel világosbarna arcpírt, majd tegyél rá arany színt, végül kend el a halántékod felé. Ajkad ezüst szájfénnyel tedd tündöklővé.
 


a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-ragyogo.jpg


Ragyogó
Tegyél világos narancsszínű szemhéjkrémet a mozgatható szemhéjadra. A szemredődet erőteljes árnyalatú szemhéjpúderrel hangsúlyozd. Szebb keretet alkot, ha pilláid közé barna szemhéjfestéket viszel fel. A bronzos árnyalatú arcpirosító frissességet kölcsönöz az arcnak. Ajkadat piros szájkontúrral rajzold át, majd piros rúzzsal fesd ki.
 


a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-romantikus.jpg


Romantikus
A tökéletes smink érdekében vigyél alapozót, amely matt hatást és egyenletes bőrt eredményez. Ezután szemhéjadra tegyél orgonaszínű szemfestéket, a belső szemzugot és az alsó szemhéjat fehér csillámporral emeld ki. Végezetül csillogó pezsgőszínnel árnyald ajkaidat.
 


a-tokeletes-smink-a-tokeletes-randihoz-nagyvilagi.jpg

Nagyvilági
A felső szemhéjadat a szemredődig kend be szürke szemhéjfestékkel- kifelé legyen kicsit csapott. Az egyenetlen végeket fültisztító pálcikával javítsd ki. Fekete szemceruzával húzd ki a belső szemhéjadat- így erőteljesebbé teheted a belső szemzugot. Pilláidat fekete spirállal hangsúlyozd, majd tegyél fáradt rózsaszín arcpírt az arccsontodra. A rózsaszín, kissé csillogó hidratáló rúzs ragyogóvá teszi ajkaidat.