Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legjobb nyári parti sminkek

2012.01.19

A legjobb nyári parti sminkek

 
a-legjobb-nyari-parti-sminkek-rozsas-kedv.jpg
Rózsás kedv
Burkold az egész szemhéjadat fényes pasztell rózsaszínbe. A pilláidat dúsítsd fel némi műszempillával, majd fesd őket vastagon spirállal. A csillogó, maguktól tapadó csillámdarabkákat helyezd fel óvatosan egy ecset segítségével a szemhéjadra. Üde frissességet kölcsönöz az arcodnak az enyhén csillogó pirosító: mosolyogj egyet, és kend fel az arcod legmagasabb pontjára. A csillogás kedvéért fesd ki színtelen fénnyel a szádat.
 

a-legjobb-nyari-parti-sminkek-kifejezo.jpg

Kifejező
Előtte vigyél fel a teljes szemhéjadra csillogó barnát, majd fesd ki erőteljes feketére a szempilláidat. Málnaszínnel kontúrozd az ajkadat, majd egyenletesen töltsd ki a köztes részeket. Tegyél ajakbalzsamot egy ecsetre, és kissé mosd el a vonalakat, így lágyabb lesz a piros szín, ajkad pedig csábítóan fénylik! Arany szemtussal húzd ki a felső ajkad, és fesd ki befelé haladva.
 

a-legjobb-nyari-parti-sminkek-trukkos-szemfestes.jpgTrükkös szemfestés
Bár ez a dögös partikülső kicsit bonyolultnak tűnhet elsőre, valójában nem kell hozzá túl nagy szakértelem. Zöld szemhéjpúderrel kontúrozd körbe a szemed úgy, hogy a külső sarokban egy ferdén vágott ecsettel meghosszabbítod a kontúrvonalat, és kicsit ívesre rajzolod alul és felül is. Használhatsz selyemport is, de mindenképpen fényes legyen, mert a partin fő a csillogás. Az érdekes forma még izgalmasabb lesz, ha egy másik színnel kombinálod. Kék szemceruzával a felső szempillák tövébe húzz kontúrt úgy, hogy kívül vastagabb legyen a vonal. Az alsó pillák belső peremét és a szemzugodat se hagyd ki. Fekete szempillaspirállal és egy teltebb színű, áttetsző, de fényes rúzzsal lesz tökéletes a hatás.
 
a-legjobb-nyari-parti-sminkek-extravagans.jpg

Extravagáns
A smaragdszínű szemfestékes ecsetet mártsd bele zöld csillámporos szemhéjfestékbe, majd kend fel a szemhéjadra, és fesd ki vele körbe a szemedet. A terrakottaszínű pirosító lágy kontúrt ad az arcodnak. Ajkad halvány rózsaszínnel hangsúlyozd.
 


a-legjobb-nyari-parti-sminkek-a-levendula-varazsa.jpg

A levendula varázsa
Az alsó szempillák tövében húzz egy vonalat egészen addig, hogy a vonal vége, ha képzeletben összekötnéd őket, a szemöldököd külső csücskéig érjen. Így már érezni fogod, hová is húzd a felső vonalat, hiszen ennek a két vonalnak egy hegyes szögű háromszöget kell alkotnia. Félig becsukva a szemed, a belső szemzugtól kezdve pontosan a mélyítő vonalon húzd a vonalat. Egy pontban érjen véget, pont ott, ahol találkozik az alsó vonallal. Ezt megcsinálhatod szemceruzával, szemhéjtussal, és színezheted szemhéjpúderrel. Ha kész vagy vele világos bőröd azonnal ragyogni fog!
 

a-legjobb-nyari-parti-sminkek-ezustos-csillogas.jpg
Ezüstös csillogás
A felső szemhéjad egészére porozz leheletnyi ezüstös árnyalatot. Különleges hatást érhetsz el műszempillával. Óvatosan ragaszd fel, használj hozzá vékony csipeszt, ezzel nyomd le a pillákat a szemhéj pereméhez. Az arcod ragyogjon rózsaszínes fénykrémtől, de csak diszkréten. befejezésként az ajkadat hangsúlyozd ezüstös szájfénnyel. Indulhatsz bulizni!
 

a-legjobb-nyari-parti-sminkek-kek-magia.jpg

Kék mágia
Kezd a sminkelést a legnehezebb lépéssel, az egyenletesen vastag vonal meghúzásával. Érdemes megtámasztanod a karod valamin, és nagy lendülettel meghúzni a vastag vonalat. Szemhéjtus helyett használhatsz kék szemhéjárnyékolót is, de ezt csak nedves ecsettel viheted fel. A pilláidat fesd ki egy hosszabbító spirállal. Az arcod ragyogjon csillogó bronzos árnyalatban, az ajkaidat pedig hangsúlyozd fahéjszínű szájfénnyel.