Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vidám kiegészítők a hajadnak

2011.07.26

 Vidám kiegészítők a hajadnak

 
Pazar masni
Kösd lófarokba a hajat, minél lejjebb fog össze. Oszd négy egyforma tincsre, sodord meg őket külön-külön, és rögzítsd egyenként a gumi körül. A feltűnő masnit egyszerűen tűzd a gumi fölé.
pazar-masni.jpg 
Selyemkendő
Tupírozd fel alaposan a hajad, de csak a homlok fölötti tincseket. A kimaradó tincseket simítsd hátra, és fésüld át nagyon óvatosan. Tekerj széles selyemkendőt a homlokod köré, csomózd oldalra a nyakszirt fölött. Díszítsd virággal a pántot (érdemes a csomó körül rögzíteni, hogy ne csúszkáljon).
selyemkendo.jpg 
Pop-art gumi
Kösd lófarokba a hajad, minél magasabban. Oszd két részre a copfot. Egyenként sodord meg a két tincset, majd fond össze őket. Rögzítsd a hajvéget a guminál, és csak ezután tekerd köré a díszes feltűnő hajgumit.
pop-art-gumi.jpg 
Homlokpánt
Leheletnyi nagyvilági stílust kölcsönöz a hippi stílusnak- elegáns alkalmakra is tökéletes választás!
Húzd meg a középválasztékot, és göndörítsd be a hajad tincsenként hajsütővassal, majd fésüld át ritkafogú fésűvel, és húzd mélyen a homlokodba a fejpántot.
 homlokpant.jpg
Virágdísz
Ideális kiegészítő egy nyáresti bulira: színes virágok fantázia dús színes szalagokkal kombinálva.
Húzd meg a középválasztékot, egyenesítsd ki a tincseidet hajvasalóval. Kösd meg a fejpántot ízlés szerint. Készülhet bőrszalagokból, tollakból, művirágokból. Végül rögzítsd a szalagot apró hajcsatokkal halántékmagasságban.
viragdisz.jpg 
Játékos
Színes kiegészítő hosszú copfba illik igazán.
Szuperül mutat a hosszú, dús sörény. Ha nem rendelkezel hasonló hajkoronával, trükköz: oszd három részre a hajadat, majd a középső részt fond össze egy póthajból készült copffal. A két szélső, saját tinccsel takard el a középsőt, és fog össze egy hajgumival. Ha hódítani akarsz, kösd a hajgumit a copfod közepére.
 jatekos.jpg