Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szexi loknik minden alkalomra

2011.07.26
Szexi loknik minden alkalomra
 
Klassz csavar
A sima stílus extravagáns változata: egyenes haj kifelé hullámokkal.
Nedves hajadra fújj fényhabot, és szárítsd meg nagyobb méretű hajkefével. Lendületes: a hajvégeket ne körkefével formázd hanem hajvasalóval- így sokkal jobban és tovább tart. Fontos: A vasat egyenletesen húzd át a tincseken, így nem fognak össze- visszaállni. Végezetül fújj leheletnyi fénysprayt a hajadra és kész.
 

klassz-csavar.jpg

 
Tolldísz
Tupírozd fel a frufrud, óvatosan fésüld hátra, simára. Hátul a hajadat csavard meg és rögzítsd tarkótájon. Az oldalválaszték mentén csíptesd hozzá a tollas hajcsatot.
 
                                                                  tolldisz.jpg
 
Hollywoodi loknik /40perc/
A klasszikus divatstílus: nőies és nem csak a kamerák tüzében ellenállhatatlan.
Fésű segítségével készítsd el az oldal választékot. A tincseket válaszd szét és fújd be hővédő sprayvel. A sütővasat illeszd a hajtőhöz, és miközben lefelé húzod, fordítsd meg egyszer a saját tengelye körül. A loknik formáját ritkás fogú fésű segítségével alakítsd ki.
 

hollywoodi-loknik.jpg

 
Angyali loknik
Száraz hajadat fújd be formázó, hővédő permettel. Készíts középválasztékot, majd egy közepes átmérőjű hajsütővassal göndörítsd be a hajadat tincsenként. Felváltva göndörítsd: egyszer befelé egyszer kifelé forgasd a vasat- így sokkal természetesebb lesz az eredmény. Hagyd alaposan kihűlni a tincseket, aztán fújd be őket hajlakkal. Ezután túrj bele- a fejed búbján- és kissé rázd meg a loknikat, majd ritkás fogú fésűvel lazítsd meg őket.
 

angyali-loknik.jpg

 
Szexis loknik
Az 50es években a hollywoodi dívák loknis hajjal hódítottak.
A váll alá érő hajat mosd meg és kefével alaposan fésüld át. Szebben hallanak alá a loknik, ha előtte cikcakkba választod el a hajadat. A hajadat vastag göndörítő sütővassal formázd. Minden tincset tekerj fel hajcsavarókra, majd hagyd kihűlni. Minél szorosabban tekered fel, annál szebb lesz az esése. Óvatosan vedd ki a csavarokat, majd minden tincset rögzíts hajlakkal. Oldalt válaszd el a hajadat. A frufrud csipeszekkel tűzd oldalra, majd ismét fixáld hajlakkal. Ezután vedd ki a csipeszeket.
 

szexis-loknik.jpg

 
Szédítő
Kis masnik a hajban, nagy hatás a bulikban.
Ha természetes hullámos a hajad, csak egy diffúzoros hajszárítóra lesz szükséged- ha egyenes használj sütővasat. A hajtöveidet tupírozd fel egy kicsit. Majd egy kb. 3cm széles tincset válasz el oldalt. Végül rögzítsd két masnis hajcsattal és fúj rá kevés hajlakot.
 

szedito.jpg

 
Szőke angyal
hajmosás után dolgozz bele a nedves tincsidbe hővédő, formázó gélt- olyan terméket használj, amitől majd csillog a hajad. Ezután csavard tincsenként hajsütővasra a hajad. Olyan hajsütőt válassz ami dugóhúzó formájú loknikat készít. Göndörítsd néhány másodpercig a hajad, majd enged ki- meglátod a loknijaid sokkal lazábbak lesznek így, mintha hajcsavarokra tekerted volna őket. A formázás után csak az ujjaiddal igazgasd el a tincseket.

   

szoke-angyal.jpg