Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szexi fürtök gyorstalpalón

2009.05.28
A szomszéd irodából randira hív egy helyes srác, de a munkaidő vége és randi között, már nem lesz alkalmad semmi extra készülődésre. Mégis hogyan lehet egy ilyen helyzetben szexinek, magabiztosnak, mégis lazának tűnni?
Ahogy a legtöbb nő, gyorsan felfrissíted a sminked, macskásra húzod a szemeid, egy kis hamvasság a szemhéjakra a titokzatosság kedvéért, arcpír, rúzs, eggyel lejjebb gombolod a blúzod, felkapod a testhezálló dzsekid, még egy kis parfüm és már készen is állsz a nagy bevetésre! Valójában azonban nem ezeken kellene görcsölnöd, mert a legfeltűnőbb és legszexibb testrészed a hajad. Ha az lenyűgöző, akkor te is az leszel! Hogy hogyan tudod ezt pillanatok alatt elérni? Most adunk néhány tippet!
Csillogj! Ez különösen a rövid hajú lányok esetében praktikus. Kenj a két kezedre egy kis hajfényt, és egyenletesen dörzsöld bele a hajadba. A hajad azonnal fényessé és erőssé válik. Lehetőleg olyat használj, ami kevésbé olajos, hogy ne nehezítse el a hajszálaid és ne zsírosodjon hamar.
Dúsítsd fel! Ezt a technikát a félhosszú hajú lányoknak ajánljuk. A hajtövek végét mozgasd át az ujjvégeidre kent hajhabbal, főleg oldalt ésKép  hátul dúsítsd fel a frizurád. Ezzel modern és friss megjelenést biztosíthatsz magadnak.
Csinálj néhány fürtöt! A hosszú, hullámos haj nyugodtságot sugároz, miközben rendkívül szexi. Csavard be a hajad szivacshengerbe, ezek másodpercek alatt képesek göndör frizurát varázsolni. Mielőtt kiszednéd a csavarókat, fújd be hajspray-vel, majd hagyd egy kicsit kiengedni a fürtöket, miközben már sminkelhetsz is.
Lazán kösd fel! Bármilyen hosszú hajad is van, egy klasszikus, romantikus pillantást mindig el tudsz érni, ha lazán, könnyedén egy csipesszel és néhány hajtűvel felfogod a hajad. Csak könnyedén fogd össze, csavard meg és kösd fel, oldalt simítsd le egy kis hajhabbal és húzz ki néhány tincset. Szexi, romantikus, elragadó…
Dobd oldalra! A legegyszerűbb megoldás, ha a fejtetőd 1/3-nál elválasztod a hajad, oldalra csapod, megborzolod és már indulhatsz is!
A szomszéd srác biztos el lesz tőled ájulva!