Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajcsalafintaságok

2009.11.12

 

A téli hideg és a sapkás időszak a hajunkat is megviselte. Nem árt, ha néhány csalafinta trükkel már most felkészülnünk a tavaszi hajlobogtatós időszakra.

De mihez kezdjünk a hajunkkal, ha az fakó, lenőtt, amikor nincs a közelünkben a fodrászunk vagy éppen olyankor, amikor külföldön tartózkodunk és nem engedhetjük meg magunknak a vagyonba kerülő frizurakölteményeket? Ezekben az esetekben saját leleményességünkre és hajformáló tehetségünkre hagyatkozunk. A haj típusától és hosszától függően számtalan lehetőségünk van.

 

Kép

Hosszú haj esetén hátul készíthetünk egy könnyed hajfonatot, vagy simát hátrahúzhatjuk és enyhén megtépkedjük. Amennyiben ezt kevésbé előnyös a számunkra, tornyozzuk fel lazán, esetleg sodorjuk le egyszerűn. A spanyol szenyorítás, tarkónál letűzött hajviselet is trendinek számít.

Kép

A változatosság gyönyörködtet alapon, tuningoljuk fel frizuránkat néhány tavaszváró hajtrükkel. Ékesítsük hajunkat ízlésünknek megfelelő színes csatokkal, hajpántokkal vagy kendőkkel, esetleg hajvirágokkal. A befont és összefogott frizurákhoz jól passzolnak a manapság divatos fülbevalók és óriásklipszek. Divat a látványos, virágkötészethez hasonló ikebana stílus. Bármire is essen a választásunk ne feledjük, hogy a számtalan lehetőség közül csak olyan megoldást válasszunk, ami nekünk valóban jól áll. A hajkötészetben nincsenek korlátok, minden megengedett, azonban a legelőnyösebb az, ami nőiesen vonzó, érdekes és eredetin vonzó.

Kép