Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizurák rövid hajból

2009.11.12
Rövid a hajad? Sebaj! Frizurádat akkor is olyan változatossá teheted, mint ha hosszú tincseid lennének. Lássunk néhány klassz tippet szigorúan csak a rövid hajú csajok kedvéért!
Hullámcsattal
Ez a frizura akkor való neked, ha nem bánod, hogy semmi nem takarja a homlokod. Hátul és a fejed tetején borzolva szárítsd meg a hajad. A frufrudra tegyél egy kis hajhabot, fésüld hátulra, majd két-három hullámcsattal tűzd meg! Tegyél egy kis hajfényt a tenyeredbe, és az oldalsó tincseid végeit húzogasd meg egy kicsit, hogy kócos legyen a hatás!

frizurák,rövid haj


Hajráffal vagy hajpánttal
Ha már kicsit hosszabbak a tincseid, nagyon jól fog állni ez a kicsit kócos, csajos, vagány frizura. Mosás után használj volumennövelő permetet, szárítás közben pedig borzold a hajad a kezeddel, így még nagyobb tömeget adsz a hajadnak. Ha megszáradt, új vedd fel a fejpántot, hogy simítsd hátra a frufrudat. Tegyél a tenyeredbe egy kis vaxot, és úgy húzd előre a hajvégeidet!

Tüsi style
Ez a frizura is hasonlóképpen készül, mint az előző. Mindenképpen használj volumennövelőt, és borzolva szárítsd a hajad. Nagyon fontos, hogy emeld meg a hajtövet, ebben hasznodra lehet egy kisebb méretű körkefe. A jobb vagy bal halántékodon legyen a választék, ahonnan kezdve egy irányba szárítod a tincseidet. Hogy jó tüskés legyen, a végén egy kis fényt tartalmazó zselével pödörd meg a hajvégeket.
Borzas
Ez a frizura arra az esetre is kitűnő, ha éppen növeszted a hajad, és úgy érzed, hogy sehogy sem áll. A lényeg az asszimetria! Mosd meg a hajad, használj volumennövelő permetet, majd szárítsd meg a hajad alaposan összeborzolva, hogy legyen tömege a hajadnak! Ha megszáradt, fogd a hajsimítót, és nagyobb tincsenként menj át az egész hajadon, ügyelve arra, hogy már ekkor "össze-vissza" rendezd őket, főleg a választék tájékán! A végén egy kis vaxszal a tenyeredben enyhán kócold össze, így téve rendezetlenné a hatást!