Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizura rövidhajból

2012.01.19

Frizura rövidhajból

frizura-rovidhajbol-hajfesuvel.jpgFülbevalóval
Ezzel a hátrafésült frizurával bármilyen partiban megállod a helyed, csak egy pár hangsúlyos fülbevaló kell hozzá. Tegyél jó sok hajzselét a tenyeredbe és egyenletesen oszlasd el a hajadon- nem baj nem frissen mostad, sőt. Ritka fogú fésűvel fésüld hátra, és már kész is: jöhetnek a fülbevalók.
 

frizura-rovidhajbol-fulbevaloval.jpg
Hajfésűvel
Lépcsőzetesre vágott, állig érő frizurádat izgalmassá teheted egy csinos kis hajfésűvel. Mosás után, a még nedves hajadra tegyél hajkiegyenesítőt és úgy szárítsd formára. Az oldalsó részt fésüld szorosan hátra úgy, hogy pár szálat hagy meg, a többit a tarkódnál tűzd le. A kimaradt hosszabb szálakat emeld fel és tűzd alá a hajfésűt. Így ezekkel a rálógó formákkal megmarad a frizurád kerek formája.
 
frizura-rovidhajbol-pimasz-rojtok.jpgPimasz rojtok
Ez a rock sztáros fazon akkor néz ki jól, ha az üstököd briliánsan csillogó. Ha sötétebb a hajad fújd be fény sprayvel, mielőtt neki állnál kivasalni tincsenként. FONTOS: A hajvasalót csak száraz és frissen mosott hajon szabad használni, hogy kíméletes legyen a beavatkozás- és hatásos legyen az eredmény! Tupírozd fel és kócold össze vadul a kezeddel. A biztos tartásról a hajlak gondoskodik.
 
frizura-rovidhajbol-szimplan-sikkes.jpgSzimplán sikkes
Tupírozd fel stílfésűvel a hajad- így gondoskodhatsz a bombabiztos hatásról- aztán fújd be kevés hajlakkal. A választéknál a tincsidet formázd az arcod irányába, a többi hajadat pedig fésüld simára. A hátsó tincseket kösd copfba. A frizura megkoronázásaként tűzz fekete szalagot a hajadba, és kösd a copfba. Egy kis wax tökéletes struktúrát ajándékoz frufrudnak. utolsó simítás: a különálló tincseket húzgáld ki a fésű hegyével a szalag alól.
 
frizura-rovidhajbol-hu--de-laza-.jpg
Hű, de laza!
Roppant egyszerű, nagyon hatásos: már el is készülnek a szilaj loknik. A precíz középválaszték elkészítése után süsd át hajsütővassal tincseidet: be- majd kifelé. Rövid ideig tartsd a hajszálakon a hajsütőt, aztán hagyd kihűlni őket! Az ujjaddal rendezgesd el a csigákat. Végül a kiálló tincseket tupírozd fel –ettől lesz tökéletes az eredmény. Ha akarod waxszal vagy zselével hangsúlyozhatod az egyes tincseket.
 
frizura-rovidhajbol-hullamcsattal.jpg

Hullámcsattal
Hátul és a fejed tetején borzolva szárítsd meg a hajad. A frufrudra tegyél egy kis hajkisimítót és oldalra fésülgetve szárítsd meg, ettől kicsit punkos lesz az egész. Tegyél egy kis hajfényt a tenyeredbe és a felső és hátsó tincsek végeit húzogasd meg egy kicsit, hogy kócosabb legyen a hatás. Végül a nem frufrus oldalon a füled elé tűzz be néhány színes hullámcsatot.
 

frizura-rovidhajbol-hajraffal.jpg

Hajráffal
Mosás után használj volumennövelő permetet. Szárítás közben hátul borzold a kezeddel, így még nagyobb tömeget adsz a hajadnak. ha megszárad, úgy tedd bele a hajráfot, hogy simítsd vele hátra a frufrudat. Egy kis waxszal pöröld meg a végeket, hogy kicsit kuszák legyenek.
 frizura-rovidhajbol-bajos-rocker.jpg

Bájos rocker
Ehhez a punkos stílushoz először tincsről tincsre a hajat hajkiegyenesítővel-így garantált az extrém tartás. Erősen tupírozd fel a szálakat, majd az oldalsó tincseket sodord meg, és az arc hosszában tűzd meg hajtűvel – rögzítsd a tűkkel a lazán előbukkanó tincseket. Az ujjaddal igazgasd majd fixáld lakkal.

 
frizura-rovidhajbol-dupla-csavar.jpg
Dupla csavar
Dolgozz kevés fénykrémet a hajadba, majd egy gumival kösd lófarokba. A végeket ne húzd át teljesen a gumin, mert roppant csúnya, ha oldalra kilógnak. Tekerj feltűnő mintájú kendőt a homlokod köré, és rögzítsd hátul a hajgumihoz. Oldalt hajtűkkel biztosítsd be a frizurádat, hogy biztosan tartson.