Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divatos frizurák üzletasszonyoknak, 2010-ben is

2009.12.04
 
Felejtsd el régi frizurád és vedd fel egyiket a hat ajánlatom közül.

Most üzletasszonyoknak ajánlok 6 "office" stílust, garantáltan sikered lesz ügyfeleid és kollégáid körében.

KépElegáns-konzervatív frizura
Légy te a legjobb üzletasszony, vágass magadnak rövid frizurát,  egyenetlen tincsekkel, ezt pedig egy lépcsőzetes bretonnal kombinálhatod.
A haj legyen rövidebb a fejtetőnél, azért, hogy nagyobb volumenűnek tűnjön , és hosszabb a fülnél. A bretont ollóval "csipkedjük" meg, majd fésüljük oldalra.

Kedvezően kiemeli az ovális arcot, ezzel pedig finomabb testtartást és fiatalabb arcot mutathatunk. Használjunk gyantát a haj elrendezéséhez. 

 

Kép
Hosszú és egyenes
A hosszú és egyenes frizura emeli ki legtöbbször egy üzletasszony  értékeit, főleg akkor ha a haj mellé ragyogás is társul.
Szárítás előtt használjunk egyenesítő krémet. Szárításra legalkalmasabb egy egyenes szőrű fésű. Ha megszáradt a hajunk használjunk fényesítő sprayt, így hajunk selymes, fényes és tökéletes lesz.

Kép

Rövid göndör hajfürtök
Ha a 2008-as év a bob frizura éve volt, 2009 a természetes göndör fürtök éve lesz. A frizura kialakítására használjunk hajhab és ser-gloss keveréket, majd ezután használjunk nagy hajcsavart.
Ha elkészült a kívánt frizura használjunk fixálót.

Kép

Egyenetlen bob
Ha folyton sietésben vagy ez a megfelelő frizura számodra, hiszen néhány  perc alatt elrendezheted, és így akár a találkozókról sem késel el.
Hogy egyöntetűvé tedd hajad használj habot a dúsításra, utána pedig hajszárítót.
Arcformádhoz igazítva ketté is választhatod hajad, de menedékes bretont is kialakíthatsz. Ha megvan használj fixálót és máris mehetsz a következő megbeszélésre.

 

Kép Hosszú, menedékes
Ez a frizura sosem lesz divatjamúlt, függetlenül évszaktól és kortól. Ezért ha ezt a frizurát választod, sosem kell attól tartanod, hogy nem leszel trendi.
Válaszd ketté hajad bal oldalt, majd hajhab és egy kerek fésű segítségével fésüld befele a tincseket.
Úgy rendezd el a hajad, hogy mindkét felén egyenletesen hosszú legyen, majd használj fixálót. Nagyobb figyelmet igényelhet a hosszú breton, ezért itt használj erősebb fixálót, hogy ne legyen kellemetlen a viselése.

Kép 

Vékony hullámos frizura
Ez az év az egyszerű és természetes színek éve, válasz ezért magadnak vékony hullámos frizurát.
Ha a hajad természetes hullámú elég ha formázó krémet használ, szárítsd meg a kezeid segítségével, ezután pedig fixálóval elég ha elrendezed.
A rebellis végeket hajgyantával igazíthatod a kellő irányba.