Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legtutibb frizurák!

2009.11.21
 

Kép Buja loknik

Utánozd Taylor Swift stílusát, és hódíts álomszép hullámokkal! Oszlass el hajadon extra erős hajhabot vagy formázó krémet, és csinálj oldalválasztékot. Használj legalább 2,5 centis hajsütővasat, majd mikor készen vagy egy tinccsel, fogd a tenyered közé, amíg kihűlnek a szálak! Ezzel a módszerrel jobban megmarad a hullám a hajadban. Ha elkészültek a hullámok, fújj a loknikra hajfényt, és ezután nem marad más hátra, csak hagyd a fürtöket lazán leomlani a válladon!
 

 

Kép Megatupír

Amy Winehouse a tupírt kissé túlzásba vitte, te lesd el inkább ezt a szexi frizurát America Ferrera-tól! Fésüld teljesen hátra a hajad, vagy készíts választékot néhány centivel a füled felett! Egy sűrű fogú fésű segítségével kezdd el a hajszálak végétől a hajtövek irányába tupírozni a hajad, de csak a fejtetőn! Fújj a tincsek közé egy kis lakkot, hogy hosszú ideig megmaradjon a tartása! Ezután a felszínen lévő hajszálakat óvatosan simítsd hátra, tarkótól lefelé pedig hagyd a fürtjeidet lágyan aláhullani.
 
KépHullámos lófarok

 

Bolondítsd meg egy kicsit az unalmas hátrakötött frizurát! Akár hosszú frufrud van, mint Ali  Larter színésznőnek, akár nincsen, ez a stílus biztosan jól fog állni, és még szuperelegáns is! Fejed tetején maradjanak egyenesek a tincseid, az összefogott részbe azonban készíts laza hullámokat közepes vagy nagyméretű hajsütővassal. A végén kuszáld össze kissé a szálakat, majd - ha elég hosszú a hajad - dobd előre a vállad felett a lófarkat!

 

Kép Tökéletesen egyenes

Bár megállíthatatlanul törnek előre a hullámok, az egyenes haj még most sem ment ki a divatból. Szentelj most nagyobb figyelmet a vasalásnak, és tündökölj úgy, mint Beyoncé! Ha nem olyan dús a hajkoronád, mint a gyönyörű énekesnőnek, akkor fújj egy kis hajtőemelő spray-t tincseid tövébe. A hangsúly ennél a frizuránál két dolgon van: először is valóban szögegyenes legyen a hajad, másrészt a ragyogás elengedhetetlen! Ezért, ha végeztél a vasalással, ne felejts el eloszlatni a hajszálak tetején egy kis extra csillogást adó hajfényt! A hővédő termékeket pedig semmiképp ne hagyd ki!