Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legtrendibb kontyok és copfok

2012.01.19

A legtrendibb kontyok és copfok

 
a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-alomszep-holgyeknek.jpgÁlomszép hölgyeknek
Ha kellemes tapintású hajat szeretnél, tekered nagyméretű csavarókra, szárítsd meg, és hagyd alaposan kihűlni. Ezután a hajadat oszd 3 részre. A legalsó részt tupírozd fel, és sodord meg egy kicsit. Ezután jöhet a középső rész, ezt is tupírozd fel, sodord meg és rögzítsd a kontyot. A frufrut egyenesítsd ki, a többi leomló tincset pedig óvatosan tupírozd fel, simítsd hátra és rögzítsd a kontyhoz. Végül jöhet a fényspray, ez gondoskodik a megfelelő tartásról és ragyogásról.
 
a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-elegans-felcopf.jpg

Elegáns félcopf
A hajadat kicsit süsd át hajsütővassal, így sokkal jobb lesz az esése. Ezután- a fejtetőtől lefelé haladva- tincsenként kissé tupírozd fel. Ha kész vagy, óvatosan fésüld hátrafelé, majd az oldalsó tincseket tűzd fel és rögzítsd hátul. Végül lakkozd.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfoka-hajfonas-muveszete.jpg
A hajfonás művészete
A hajtövek környékén dolgozz el némi formázókrémet, és kösd össze 3 nagyobb copfba. az alsó és felső copfot tupírozd fel egy kicsit, a középsőt pedig fond a copfhoz. A három copfot formázd egyesével S-alakúra, simítsd az arcodhoz, és szorosan rögzítsd hajtűkkel. Végül fújj rá fényt.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-modellkonty.jpg
Modell konty
A manöken rafinált, sima frizurája nem csak a kifutón állja meg a helyét. Ez a hajkorona elkápráztatja a pasikat.
Fogd össze minél magasabban a hajad, gumival kösd lófarokba, majd oszd két, közel azonos tincsre. Mindegyikre kenj egy kevés egyenesítő habot, fentről lefelé haladj. Tekerj egy tincset a hajgumi köré, rögzítsd hajtűvel, majd ismételd meg még egyszer. a frizura kész már indulhatsz is bulizni.
 
a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-csillogo-cssat.jpg
Csillogó csat
A művészi konty éke- leginkább sötét hajhoz illik, garantáltan ellenállhatatlan!
Húzd meg az oldalválasztékot, de a frufrut hagyd ki belőle. Óvatosan tupírozd fel a hajad, majd lazán sodord meg felfelé, és rögzítsd patkóformába. A konty közepére kerüljön a kristályos csat. Fésüld simára lelógó hajtincseidet, végül rögzítsd oldalt hajtűkkel és hajlakkal.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-pehelykonnyu.jpgPehelykönnyű
Egy aprócska kiegészítő és feltűzött hajad azonnal lenyűgözően alkalmi frizurává válik.
Tupírozd fel a hajadat, majd gumizd össze a hajvégeidet. Készíts laza banánkontyot, és tűzd meg néhány hajtűvel. A tincsek végét húzgáld meg óvatosan, utána nyomj egy kis waxot a hajtövekhez, hogy még tartósabb legyen a frufrud. A füled mögött tűzz egy tollas hajdíszt a szálak közé és máris kész a varázslatos frizurád.
 
a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-feltuzott-frizura.jpg
Feltűzött frizura
A tökéletes esti megjelenés titka: felül szorosan tart, oldalt laza.
Tupírozd fel a hajad: a fejtetőd és a tarkód környékét se hagyd ki. Az oldalsó szálakat engedd lazán lelógni. Fésüld át a tupírozott tincseket, majd sodord laza banánkontyba. Az esetleg kiálló hajszálakat simítsd a kontyhoz és tűzd is oda hajtűvel. Befejezésként permetezz rá kevés lakkot.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-klasszikus.jpgKlasszikus
Villámgyorsan elkészíthető és szuper elegáns: a strassz köves hajékszerrel extrán tündökölhetsz.
Ha természetes hullámokkal dicsekedhetsz, hagyd őket maguktól megszáradni. Ha egyenes szárú a hajad, szárítás közben folyamatosan fésülgesd felfelé-ettől dúsabbnak tűnik. Csavard a hajad laza kontyba, készíts oldalválasztékot, majd rögzítsd erősen hullámcsattal. A munkahelyedről egyenesen a táncparkettre indulsz? Ez sem probléma: tűzz két csillogó hajcsatot a kontyod mellé és már indulhatsz is.
 
a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-luxus-banankonty.jpg

Luxus banánkonty
Minden oldalról fésülj hátra szorosan egy nagy tincset, alul pedig rögzítsd a maradékot. A frufrud felső szálait válaszd külön, és tincsről tincsre haladva tupírozd fel alaposan. A feltupírozott részt tupírfésűvel fésüld hátra, majd hajtűk segítségével rögzítsd banánkontyba. A frufru szélesebb részét simítsd oldalra. aztán fújd be alaposan lakkal.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-egy-szempillantas-alatt.jpg
Egy szempillantás alatt
A hajad fésüld hátra szorosan, és kösd össze. A copfodnak csak a végét tupírozd fel. A tupírozás által keletkezett könnyedén feldúsított copfodon csavarj egyet a gumi körül. A trükkös kis kontyot oldalt rögzítsd- ügyelj rá, hogy stabilan benne legyenek a hajtűk. Az egész frizurádat fújd be fényes hajlakkal, hogy tartása mellet még csillogó is maradjon. A kiálló kosza szállakat fésüld szorosan a fejedre.
 

a-legtrendibb-kontyok-es-copfok-rafinaltcsavar.jpg
Rafinált csavar
Dolgozz el a hajadon némi hajformázó krémet, így a frizura később is szépen csillog majd, és nem állnak szanaszét a tincsek. Készítsd el az oldalválasztékot. A választék mentén fogj meg egy vastagabb tincset, és sodord befelé a hajtövek irányába. addig csavargasd a tincseket, amíg el nem jutsz a tarkóig. Rögzítsd erősen hajtűkkel. ha elkészült, jöhet a választék túloldala. Végül fúj rá hajfényt vagy lakkot.