Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legcsábítóbb randifrizurák

2009.11.21
Egyenesen tűzbe hoz
A cél az, hogy a fürtjeidet szögegyenessé varázsold! Vigyél fel a hajadra egyenesítő balzsamot, aztán a hajszárítás közben használj nagyméretű lapkefét. A műveletet hajkiegyenesítő vassal fejezd be, de elég lesz csak a hajvégeken végigfuttatni az eszközt.
 
Szexisen rendetlen sörény
A száraz hajra spriccelj hajformázó sprayt. Válaszd szét a tincseidet két és fél centis részekre, ezt követően tekerd fel őket forró hajcsavarókra (de ne tekerd fel egészen a hajtövekig). Hagyd kihűlni, majd a kész frizurát rázd meg egy kicsit, így még szexisebb lesz az összhatás.
 
Szép, csomós konty
Készíts oldalválasztékot, majd fésüld össze a hajad alacsony lófarokba. Csavard meg a lelógó tincseket, és hullámcsat segítségével egy félig megcsinált csomóba rendezd össze a hajszálakat, majd engedd, hogy néhány tincs kiszabaduljon.
 

Kép

Szélfútta hajkorona
Simíts végig a száraz hajadon hajtőemelő balzsamot. Az ujjaiddal fésüld hátra a hajadat, alul fogd össze egy lazább kontyba, és hagyd, hogy néhány hajszál lágyan a válladra omoljon.
 
Csábító tincsek
Hajszárítás közben használj egy nagy, kör alakú hajkefét. A hajvégeken függőlegesen húzd végig a fésűt, miközben a hajszárítóval fújod a hajad, így szexisen kunkorodó tincseket varázsolhatsz magadnak. Amikor már teljesen megszáradt, ismételten kapd elő a kör alakú hajkefét, és húzd át párszor a hajadon, hogy lesimítsd a kiálló hajszálakat.
 
Bájos bubifrizura
Azoknak is tudunk jó ötletekkel szolgálni, akik a bubifrizura mellett tették le a voksukat. A hajszárítás során most is a nagy, kör alakú hajkefe lesz a segítségedre, ezzel szárítsd befelé a hajad alsó részét. Ha megszáradt, akkor az ujjaidat mártsd bele a waxba, és néhány tincset húzz ki a beszárított frizurából.