Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


30 másodperc és egy hajgumi = szuper frizura!

2009.11.12
hajgumi, frizura, haj, fodrászat, fodrász, frizura készítés
***Fotó: profimedia ***

Jól néz ki, szinte semmi nem kell hozzá, és még te is meg tudod csinálni, ráadásul fél perc alatt?
Próbáld ki hat turbógyorsan elkészíthető copfunkat!

Kép Magasra fel!
Ennél a frizuránál az a lényeg, hogy simítsd hátra a hajadat, amilyen szorosan csak tudod, és fogd össze a lófarkadat minél magasabban - hihetetlenül elegáns lesz a hatás. Így készítsd el: keféld hátra szorosan a hajadat, fogd össze a fejtetőd legmagasabb pontján és kösd meg a copfot egy hajgumival. A kiálló hajszálakat simítsd hátra nedves kézzel - kész!

 

 

 

Oldalirány

Kép


A nem "megcsinált", oldalt lazán összekötött copf különösen szexis hajviselet. Tupírozd fel kézzel a hajadat a fejtetődön: a kiálló tincseket emeld magasra, majd nyomkodd lefelé az ujjaiddal. Fogd össze őket a füled magasságában, és rögzítsd gumival a biztonság kedvéért. A lehulló tincseket tupírozd fel még egyszer. A frufru környékén lazítsd meg egy-két tincset, húzd ki őket óvatosan, had hulljanak az arcodba.

 

 

Kép

Vad angyal
A fonott copf most igazán trendinek számít, pláne, ha nem túlságosan  mesterkélt. Tupírozd fel egy kicsit a hajadat, főként a hajvégeknél. Tupírfésű helyett használd az ujjaidat. Fogd hátra lazán a sörényedet, és fond be (ne legyen túl szoros). A copf végét kösd össze hajgumival. A kósza szálakat lazítsd meg óvatosan, és húzgáld is meg őket egy kicsit. Fontos tudnivaló: minél borzasabb, annál jobb.

 

 

Kép

 

70-es évek
Igazán lenyűgöző hatást érhetsz el ezzel a 70-es évek stílusát idéző, kifejezetten szorosan hátrafogott lófarokkal. Mindegy, hogy sima vagy enyhén hullámos-e a hajad, ez a frizura mindkettőhöz jól passzol. A homlok körüli tincseket válaszd külön, és fogd háta szorosan a fejtetőn. Akkor a legmutatósabb, ha természetes sörtéjű kefével simítod hátra a hajadat. Köss a végére hajgumit, a leomló tincseket pedig enyhén tupírozd fel a kezeddel.

 

 

Kép 

Mély csavar
Ezt a játékos copfot érdemes lazán megkötni, mégpedig a tarkónál. Csupán két apró lépés, és kész is van a romantikus frizura: fogd össze a copfodat a nyakszirt környékén, és rögzítsd hajgumival. Húzz ki két tincset a lófarkadból, hadd hulljanak lazán az arcodba. Végezetül igazgasd meg a körkörös mozdulatokkal csábító frizurádat, így a tartása még jobb lesz.

 

 


Kép Trendi konty
Egyszerű, mégis roppant elegáns frizura. Simítsd hátra lazán a hajadat, fogd össze a tenyereddel, és kösd meg egy hajgumival. Fontos: ne tekerd túl szorosra! Befejezésképp lazít meg pár tincset a kezeddel a frufrud környékén, és igazgasd meg kicsit a "rendetlen" hajadat.